D-Tales #128: Jorn ging naar Tokyo, Ralf naar Parijs, Michiel niet

Het hoofdgerecht van deze week is uiteraard een verslag van Jorn’s reis naar Japan, maar we hebben ook een lekker aperitief,een heerlijk voorgerecht en een mierzoet toetje. Deze week bracht Disneyland Parijs de nieuwe brochure voor 2019 uit. We bespreken wat we hier vooral niet op zagen staan: Rock ’n Rollercoaster, Armageddon en Blockbuster Café. Ook staan we even stil bij de Millennium Falcon die inmiddels aan het landen is in Anaheim.

Vervolgens vertelt Ralf over zijn ervaringen in Parijs. Halloween in Frontierland, Mickey’s Philharmagic, Halloween Snacks, Big Thunder effecten het niveau van de castmembers. Is het prijsniveau van Parijs nog gerechtvaardigd? Daarna is het tijd voor Jorn die kritisch, maar vooral lovend is over het niveau dat in Tokyo – en dan met name in Tokyo Disney Sea – wordt gehaald. Hij nam fantastische souvenirs mee maar vooral een big smile die we in onze ruim twee uur durende opname niet van zijn gezicht af kregen.

We sluiten af met een luchtig dessert: de mogelijke line-up voor het Marvel Gebied in DCA. Zei iemand AntMan Land?

2 reacties

  1. Gaaf om al die verhalen te horen over Tokyo 😀 Meteen heimwee! Mijn mooiste herinnering aan dit resort was dat wij in de rij stonden van Splash en er opeens een castmember naar ons toe kwam met de mededeling: omdat we je zo enorm lang vinden heb je hier een kaartje waar je bij elke attractie gebruik mag maken van de fastpass ingang.

    Tokyo, i love you!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.