D-Tales #109 – Indy naar Parijs en Disney wordt totaalbeleving

Ralf en Jorn praten je deze week bij over de laatste nieuwtjes, geruchten en ontwikkelingen in de Disney parken om vervolgens stil te staan bij de twee hoofdthema’s van deze week.

De gastbeleving in de Disney parken wordt steeds alomvattender. Wat kunnen we zoal verwachten op dit vlak en welke rol hebben enkele recente patenten van The walt Disney Company hierin. Denk aan complete Star Wars, Pirates of misschien wel Indianan Jones Avonturen die je als gast van de resorts kunt gaan beleven.

Dat laatste is dan misschien ook wel van toepassing op ons, want Indiana Jones zou wel eens een stap kunnen gaan maken naar zowel Animal Kingdom als naar het Disneyland Park in Parijs. Dit weekend dook het gerucht (wederom) op, met de twist dat het budget hiervoor door Animal Kingdom en Parijs gedeeld zou gaan worden. We kijken in onze glazen bol en nemen een voorschot op hetgeen dat wellicht komen gaat.

 

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.