D-Tales #104 – Parijs, Anaheim, Orlando en Tokyo: de updates

De stamtafel is terug en hoe! Nadat Michiel en Jorn het laatste filmnieuws met je behandelen schuift ook Ralf aan. Gezamelijk nemen de drie Musketiers – of moeten we het Muppets noemen? – in bijna twee uur het parknieuws van de laatse weken en dagen met je door.

Wat gaat er in Parijs gebeuren nu ‘we’ een nieuwe directeur krijgen, welke veranderingen brengt het nieuwe theater met zich mee en wat vinden we van de nieuwe ontwikkelingen van de ‘seizoenen’?

In Anaheim is de snelheid van #verticaalgaan in Galaxy’s Edge letterlijk van een andere planeet. Uiteraard nemen we de stand van zaken met je door, waarbij we naadloos de overstap maken naar Orlando, waar ook nog eens gebouwd wordt aan onder andere Guardians in EPCOT, een nieuw Star Wars Hotel en de laatste hand wordt gelegd aan Toy Story Land.

We sluiten af met de mooie dingen die in in japan staan te gebeuren voor de 35e verjaardag van het resort aldaar. Veel luisterplezier met D-tales 104

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.