D-Tales #099 – Twee miljard voor Disneyland Paris!

Knalconfetti, vlaggetjes, slingers en champagne!!!

De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Het super-duper-grote masterplan, waar we allemaal al zo lang op wachten en we het in D-Tales al jaren over hadden, is eindelijk aangekondigd! Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company, was hoogstpersoonlijk op audiëntie bij de Franse premier Macron in Parijs waar hij even tussen neus en lippen door bekend maakte de komende jaren € 2 miljard euro te investeren in het Resort. En belangrijk onderdeel van deze investering is een compleet masterplan voor de Walt Disney Studios!

Natuurlijk staat deze aflevering van D-Tales volledig in het teken van dit nieuws. Wat is er allemaal aangekondigd en – belangrijker – wat kunnen we allemaal zien en ontdekken op de eerste concept art wat is vrijgegeven?! Nieuw themagebieden rond Star Wars, Frozen en Marvel! Waar komen die in het huidige park? Hoe sluiten ze op elkaar aan? Dat is allemaal supertof, maar #wewantMEER!

We zijn nogal EXCITED en gaan zoals altijd van de hak op de tak door alle nieuwtjes. Wat zien we aan Marvel in Backlot? Waarom staat er nog een Twilight Zone Tower of Terror en zien we daar een extra attractie in Toy Story Play Land?!? Maar misschien nog wel het tofste nieuws van alles: we krijgen een megagroot meer in het midden van de Studios! Dé locatie voor nieuw avondentertainment. Met aan de overkant van het meer een prachtige nieuwe weenie in de vorm van Arendelle – inclusief ijspaleis van Elsa! (vreugdedansje van Jorn)

En speciaal voor Ralf – mister Verticaal Gaan – hoeft hij niet meer jaarlijks af te reizen naar Orlando om bouwupdates van Galaxy’s Edge S9 in de gaten te houden. Binnenkort wordt er gewoon een Galaxy’s Edge in PARIJS gebouwd! Whoot!!!

Met al het grote nieuws van vandaag is er genoeg materiaal voor de volgende 100 afleveringen D-Tales! Wij gaan er nog even van nagenieten met een extra glas champagne. Proost!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.