D-Tales #089 – Star Wars: The Last Jedi feat. Armin van Buuren

Maandagavond glibberde Michiel en Jorn zich een weg door de sneeuw om op tijd aanwezig te zijn bij de Nederlandse première van Star Wars: The Last Jedi in Pathé CineMec Utrecht. De grote film van dit kerstseizoen waar iedereen op zit te wachten; en maakt men de hoge verwachtingen waar? Hoe gaat het verder met Rey? Gaat Luke eindelijk praten? Wie bezit allemaal The Force? En wat zal er gebeuren met General Leia; de laatste rol van de vorig jaar overleden Carrie Fisher?

Dat alles…gaan we uiteraard NIET verklappen. Tuurlijk niet! Dit wordt een geheel spoilervrije recensie van de laatste Star Wars film in de alsmaar groter wordende saga. We hebben de podcast na afloop van de film opgenomen terwijl we ons langzaam begeven door de Star Wars Identities Exhibition – een aanrader voor elke Star Wars fan. En één van de grootste fans kwamen we halverwege de expositie tegen: Armin van Buuren.

Armin geeft een perfecte analyse van Star Wars: The Last Jedi zonder ook maar iets weg te geven. Wel komen we meer te weten over zijn nieuwste aanwinst, met in het bijzonder zijn #buttplate.

D-Tales 89 is dé perfecte voorbereiding voor iedereen die snel Star Wars: The Last Jedi gaat. May the Force be with you!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.