D-Tales #064 – Pandora en Guardians open en we bezochten de Disney Cruise Line

Met lichte gevoelens van heimwee blikken we terug op ons unieke bezoek aan de Disney Magic, die voor het eerst de haven van Amsterdam aan deed. We kregen een uitgebreide rondleiding, een heerlijke lunch en onvergetelijke indrukken. In D-Tales aflevering 64 blikken we hierop terug.

Uiteraard kunnen we niet voorbij gaan aan de opening van de twee Disney ‘headliners’ van afgelopen weekend: Pandora, the world of Avatar opende in Animal Kingdom en Guardians of the Galaxy: mission breakout debuteerde aan de westkust in Disney’s California Adventure. Wat zijn de eerste indrukken, hoe lang moet je wachten en welke verrassingen waren er zoal te melden.

En in het vervolg daarop, misschine nog wel spannender: wat betekent dat Avengers luik naast ‘The Collectors Fortress’? We kijken nu al uit naar D23 in de zomer waar ongetwijfeld meer plannen bekend gemaakt zullen worden.

Ook Parijs ontbreekt niet in deze aflevering, wat gaat er met de aandelen gebeuren, we mijmeren door over Meer marvel in de studio’s en we blikken vooruit op de aanstaande opening van Pirates of the carribean, nu de eerste foto’s zijn vrijgegeven van Johnny Depp’s bezoek aan de Pirates in Parijs.

Na de de aan Anaheim toegeweide aflevering van vorige week, springen we deze keer weer een beetje van de hak op de tak, mede dankzij de fijne input van onze meekijkers tijdens de live uitzending van de opname!

Zet je schrap voor aflevering 64!

3 reacties

  1. Hoi mannen, ik wil graag even inhaken op de “2 weken op 1 van de schepen zitten”. Wij hebben de Panamacanal Cruise gedaan, 14 nachten, en heb me geen moment verveeld. Er wordt zo veel georganiseerd, extra lezingen, bv van iemand die bij het Panamakanaal heeft gewerkt (geweldige man) en Disney artist en Historian Stacia Martin (geweldig mens!) Maar uiteraard is het zeer persoonlijk

  2. Merchandise? Klinkt kei tof.
    Waar kan ik mijn D-tales pet/ T-shirt/Nederlandstalig (D-tales) Disney boek bestellen?

    Ik kijk alvast uit naar de prints erop met de #bevrorenbanaan #bezorgdevisser en de niet te vergeten #dolewhip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.