D-Tales #062 – Hebben piraten de nieuwe Pirates of the Caribbean film gehackt?

Ook D-Tales aflevering 62 is weer een bijzondere: we streamde de aflevering namelijk live via Youtube. Daarmee konden we direct reageren op jullie inbreng en kregen jullie een kijkje achter de schermen bij D-Tales. Ook dat niet altijd alles even vlekkeloos verloopt…

Uiteraard gaan we in deze aflevering weer de hele wereld over om je al het Disneynieuws van de films en parken te brengen. Van piraten die de nieuwste Pirates of the Caribbean gegijzeld houden, tot de geruchten rond een update van Journey into Imagination.

Disney gehackt, nieuwe Pirates of the Caribbean mogelijk gestolen

Disneyland Paris werd deze week op de kaart gezet toen acteurs van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge als verrassing een bezoekje brachten aan het park. En wat voor een bezoekje; er werd een hele parade uit de kast getrokken en het complete evenement werd in hoge kwaliteit op social media gestreamd. Goed bezig daar in Parijs!

Johnny Depp sails into Disneyland for Pirates Of The Caribbean premier | Metro News

Maar het was ook de week waarin veel aandeelhouders voor de lastige keuze komen te staan: houd of verkoop ik mijn aandelen? Hoor vooral Michiel zijn keuze toelichten voor een betere toekomst van het resort. En gaat hij in september proberen die gloednieuwe 31k medaille binnen te halen tijdens het tweede runDisney evenement in Parijs?

Tender offer to Euro Disney S.C.A. shareholders – Disney

In Anaheim was Ralf erg onder de indruk van de bouwvoortgang van Star Wars Land, voornamelijk het formaat van de nieuwe E-ticket-attractie Stormtrooper Battle Escape, en voelde hij nattigheid aan z’n voeten nu Rivers of America weer gevuld wordt.

MiceChat – Disneyland Resort, Features – Disneyland Photo Update: A River Runs Through It . . . Again

In Orlando worden de geruchten voor uitbreidingen en overlays in Epcot steeds sterker; we nemen een lijstje met mogelijkheden met je door. Maar in het Magic Kingdom was afgelopen week ook de première van ‘hun’ versie van Disney Dreams!: “Happily Ever After”. Een gloednieuwe projectieshow op het kasteel van Assepoester met een aantal erg bekende scènes…

Epcot Rumors: 8 Park-Transforming Additions – Disney Tourist Blog

HAPPILY EVER AFTER Magic Kingdom Fireworks 4K Full Show + Outro | Walt Disney World – YouTube

Zet de podcast aan of bekijk hieronder een rerun van de Youtube-livestream. Enjoy!

Eén reactie

 1. Afgelopen week 4 dagen naar Disneyland Parijs geweest en ook daar deze aflevering beluisterd…
  9 jaar geleden voor het laatst geweest en na 2 keer Orlando vorig jaar was ik bang dat het Parijse park ietwat tegen zou vallen. Niets bleek minder waar… Wat is het park weer mooi opgeknapt! Meteen een jaarpas aangeschaft omdat dat voor 4 dagen nog altijd voordeliger is dan losse tickets 🙂

  Ik was vooral benieuwd naar Hyperspace Mountain. Hij is te gek, echter alle verhalen achter Space/Discovery Mountain heb ik altijd interessant gevonden. Zelf heb ik de baan pas in 2006 gedaan en toen was het natuurlijk al Mission 2. En ookal is er niks mis met die effecten en vond ik de muziek destijds best wel leuk… Toch hoop ik ooit de muziek en effecten van de originele rit mee te kunnen maken. En volgens mij gaat dat ook ooit gebeuren.

  Als je de treintjes ziet (incl. de zon op het voorste karretje) schreeuwt dat mission 1, geen Star Wars. Ook de delay spiel werd 2 keer ingestart toen ik in de wachtrij stond. Deze waren nog altijd van dezelfde mannen en vrouwenstem die destijds de tekstjes bij Mission 1 inspraken.

  Na de rit een keer of 3 te hebben gedaan besloot ik om op het einde kort bij de laatste lichtflits mijn ogen te sluiten zodat ik niet verblind zou worden door die lichten. Hierdoor zag ik dat Electro De Velocitor er nog gewoon intact inzit. Alleen zonder licht. Hiermee is wat mij betreft duidelijk dat in 2020 op de 25e verjaardag van Discovery Mountain hij in ere wordt hersteld.

  #BringBackTheMoon

  PS: Dankzij de tip van Jorn eindelijk Tower of Terror met de originele engelse tekst gedaan. Thanks! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.