D-Tales #059 – Guardians of the Galaxy Vol. 2, veel filmnieuws en Marvel in de parken

Terwijl Ralf nog een paar extra rondjes Mad Hatter’s Tea Cups doet, praten Michiel en Jorn je weer helemaal bij over de laatste nieuwtjes binnen de wereld van Disney.

Vooral op filmgebied was er deze week veel te melden. Zo maakte Disney dinsdag ineens -big bang- het complete schema van filmreleases tot en met 2021 bekend. En daarop staan een aantal interessante verschuivingen!

Maar dit is ook de week dat de nieuwste Marvelfilm in de Nederlandse bioscopen – eerder dan in de VS – gaat draaien: Guardians of the Galaxy Vol. 2. Michiel en Jorn waren aanwezig bij de première in de Dolby Cinema-zaal van de Vue bioscoop in Hilversum en zijn superenthousiast over de film. De humor, muziek en special effects maken dit een gegarandeerde topper voor het bedrijf; we proberen ons enthousiasme te delen zonder in spoilers over te gaan.

Natuurlijk is een aflevering van D-Tales niet compleet als er niet over de parken gesproken wordt. Daarvoor gaan we weer, in gebruikelijke stijl, van de hak op de tak – van Guardians of the Galaxy Mission BREAKOUT! en het aangrenzende Marvel land in Disney California Adventure, tot de Gondels in Walt Disney World en Eletroland in Disneyland Paris.

Verder kijken we al reikhalzend uit naar ons geplande tripje naar Parijs, met de Star Wars Evening en eerste ritjes in Hyperspace Mountain op de agenda!

Veel plezier met aflevering 59 van D-Tales!

5 reacties

  1. Hey! Mannen leuke podcast weer! Wat betreft jullie vraag. Ja ik zou zo een audio tour erg leuk vinden. Vond de bijdragen die jullie vorig jaar vanuit Orlando deden erg ook leuk.

    Groetjes Rita

  2. Heren,
    Natuurlijk is een audio tour een goed plan!! heerlijk om lekker weg te dromen ook al ben je niet in het park. Ook een aflevering over een attractie zou super leuk zijn er is meer dan alleen de attractie in Disney. In ochtend in pretparkland hebben ze het een keer uitgebreid gehad over de Tower of Terror echt een super leuk, en zo kwam ik super veel te weten over de Tower.

    Wat vonden jullie en de luisteraars van D-Tales van de aflevering van OIP van 17.04 Please let it Sparkle??

  3. Het overleg ‘Waar gaan we eten?’ die wij met onze groep altijd in het park hebben, nu ook als podcast vorm van D-Log!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.