D-Tales #058 – Nieuwe details Star Wars Lands en Pandora en wat te doen in Orlando buiten Disney.

Onze eigen bezorgde visser heeft teveel Dole Whips gegeten en ligt ziek op bed! Aan Jorn en Ralf de schone taak om de honneurs waar te nemen. We bespreken de details die op de Star Wars conferentie van afgelopen week naar buiten kwamen over de films, en natuurlijk de in-aanbouw-zijnde landen in Anaheim en Orlando.

Pandora op haar beurt nadert de opening. Het land lijkt er klaar voor, dus het kan niet lang meer duren voordat de pers- en softopenings plaats zullen gaan vinden.

We blikken kort terug op de 25 jarige verjaardag van Disneyland Parijs. Iedereen was het er over eens: dat was fan-tas-tisch! Luisteraar Thomas sprak een speciaal verslag voor ons in!

Tenslotte gaan we letterlijk buiten ons boekje door onze ervaringen met je te delen over een vakantie in Florida, buiten Walt Disney World. Uiteraard kunnen we maar een fractie bespreken, maar we hopen je wat leuke tips en trick mee te kunnen geven.

Veel plezier met aflevering 58 van D-Tales!

4 reacties

 1. Weer een geweldige podcast mannen! Nu het park in Parijs weer aardig is opgeknapt, toch maar een tripje geboekt voor september. Ik heb veel gehoord over verschillende backstage tours in de Amerikaanse parken, maar kon hier voor Parijs weinig over vinden. Is zoiets daar ook te doen, en zo ja, is het het geld een beetje waard?

 2. Dit heeft niet zoveel met Disney te maken, maar hoe kijken jullie eigenlijk aan tegen parken als Phantasialand, de Efteling en Europa-Park? Ben erg benieuwd, hopelijk bespreken jullie het de volgende keer even!

 3. Bedankt mannen. Sinds het luisteren naar deze podcast kriebelt het weer om weer eens naar Orlando af te reizen. De benoemde zaken over Orlando zijn een feest van herkenning!
  Eens zien of ik me kan inhouden 🙂

 4. Ik vroeg me af, voor Walt Disney World zijn die enorme aanbiedingen. Zijn die er ook voor Disneyland (California)?
  Ik dacht erover om samen met mijn vriend een rondreis in California te maken (stiekem vooral voor Disneyland) volgend jaar, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen.
  Het liefst met camperhuur (hebben jullie dat al eens gedaan?) en ook een groot deel van California bekijken.
  Tips en tricks zijn welkom! 🙂 (Net zoals jullie gedaan hebben voor Florida)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.