D-Tales #057 – 12 april, Disneyland Parijs is nu echt 25!

Op D-log en in D-Tales leefden we er al lang naar toe, maar het moment is eindelijk daar. Disneyland Parijs viert nu echt haar 25e verjaardag.

Veel nieuws uit de filmkoker van Disney: een gloednieuwe trailer van Thor: Ragnarok, aankondigingen over het Star Wars filmcanon en een uitvoerige lezing door professor doctor Ralf over de aanpak van The Walt Disney Company voor het Marvel Cinematic Universe.

Na de films, door naar de parken in Amerika, waar in Anaheim nieuwe details opdoken vanuit Star Wars Land, waar Pandora zicht spoedt naar de opening en Tomorrowland toch echt een Tron Coaster lijkt te krijgen.

We sluiten af met een moment van bezinning; we herdenken op deze memorabele dag 25 jaar Disney op het Europese continent. Hoe mooi is het dat we al 25 jaar lang een Disney park in onze achtertuin kunnen bezoeken? En wat zijn onze persoonlijke herinneringen aan 25 jaar Disneyland Paris?

Geniet, lach, huil en eet een bevroren banaan met ons mee!

2 reacties

  1. Weer een lekker biertje genomen om naar jullie disney talk te luisteren (elke keer weer een mini vakantie). Alleen die dole whip obsessie snap ik nog niet goed, is dat nog wel gezond? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.