D-Tales #056 – Guardians Tower onthuld, Gondels in WDW en nieuw geld voor Parijs

Voordat we volgende week op 12 april de echte verjaardag van Disneyland Paris vieren, kwam er nu al heel veel mooi nieuws vanuit Frankrijk. Tony Baxter hield toespraken, deed een rondleiding, bracht ons allemaal in vervoering met zijn prachtige verhalen over ons(!) park en hintte naar een grote verbeterslag voor het Studios Park. Tussendoor werd op de aandeelhoudersvergadering bekend gemaakt hoe – indien de overname door The Walt Disney Company doorgaat – de huidige aandeelhouders hun voordelen nog 10 jaar behouden, wat de toekomstplannen zijn met de 2,1 miljard aan investeringen en werd er officeel melding gemaakt van de komst van Marvel naar de Studio’s.

Het gondelsysteem lijkt steeds meer een zekerheidje te worden in Walt Disney World, waarmee en nieuwe tak aan het Disney Transportation System wordt toegevoegd. Drie resorts en 2 parken zullen met elkaar verbonden worden in opmaat naar de opening van Star Wars Land in 2019 en de 50e verjaardag van het resort in 2021.

Aan de westkust kijkt de Disney fan community met angst en beven naar de onthulling van Guardians of the Galaxy, Mission Breakout. De Tower of Terror overhaul is zo goed als volledig zichtbaar nu: Wat vinden wij ervan en hoe groot achten we de kans dat ook deze versie naar Parijs komt?

Een speciale dank naar alle leuke en mooie reacties, suggesties, nieuwstips en shout outs!

3 reacties

  1. Hoi Mannen
    Bedankt voor het voorlezen van de reactie van mijn vrouw Ingrid (reactie op podcast 55).Ik ben namelijk vrachtwagenchauffeur en luister vaak naar jullie als ik s’avonds aan het werk ben. En hoe gaaf is het dan als ik jullie een reactie van mijn vrouw hoort voor lezen. Onze dochter Desteny vond het ook helemaal geweldig. We zijn zoals mijn vrouw al zei behoorlijk Disney fan en Desteny is ook al besmet het virus dus die zet de familietraditie gewoon voort. Bedankt voor al het luister plezier en hopelijk gaan jullie nog lang hier mee door.
    Groeten Martin de Vos
    Ps. Voortaan zal ik zoals gevraagd door jullie wel even toeteren als ik jullie podcast opstart. ???

  2. Bedankt weer.
    Eén positief puntje is er dan weer wel met dat hele Guardians of the Galaxy Tower verhaal, we hebben straks 4 verschillende towers in de wereld staan……there is always a silver lining 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.