D-Tales #053 – Orlando maakt zich op voor een hete zomer, Disney trapt af met Miss Adventure Falls.

In D-Tales aflevering 53 nemen Jorn en Ralf je mee door het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Lekker veel nieuws uit Parijs, dat al over 2 weken ondergedompeld gaat worden in de festiviteiten voor de 25e verjaardag. Hoe staat het met de laatste wijzigingen en hoe belangrijk is de mededeling die Bob Iger vorige week heeft gedaan op de Aandeelhoudersbijeenkomst? We bespreken het interview dat Eddie Sotto, Executive Designer voor Main Street USA in Parijs, had met ED92.

In Typhoon Lagoon opende Miss Adventure Falls, de nieuwe, fantastisch gethematiseerde, familie waterglijbaan. Is dit voldoende om het hoofd te bieden aan het gigantische waterpark dat Universal even verderop bouwt? En hoe zit het uberhaupt met de publiciteitsoorlog die langzaamaan opgestart wordt tussen de entertainment grootmachten in Orlando?

We kijken ook terug op de prachtige beelden die de ABC programma’s ons vorige week brachten vanuit Animal Kingdom. The View, The Taste en Nightline behandelden elk uitgebreid Pandora, the land of Avatar. Nieuwe beelden uit de attracties, de omgeving en de restaurants. Aan de hand van deze beelden spreken wij onze verwachtingen uit.

D-Tales is niet compleet zonder een kijkje te nemen bij de Star Wars Lands die gebouwd gaan worden. De laatste foto’s lijken te bevestigen dat de Battle Escape attractie levensgrote AT AT’s krijgen! En alsof dat niet genoeg is, deze week kwam het verhaal naar boven over de nooit gebouwde Atlantis Attractie in Disneyland. Worden de concepten die hiervoor gemaakt zijn, nu toegepast in Star Wars Land?

De grote vraag is: komen de DoleWhip en de Bezorgde Visser nog voorbij nu Michiel er deze week niet is?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.