D-Tales #048 – Pandora bijna open, Star Wars land in 2019 en wat komt Jack Sparrow in Parijs doen?

Zoals een niet nader te noemen DJ nogal eens pleegt te zeggen: een Bomvolle Show deze week en wat een geluk dat we niet op de gebruikelijke dinsdag opnamen, maar op de woensdag!

Er kwam nogal wat nieuws op ons af, mede bij de presentatie van de kwartaalcijfers van The Walt Disney Company. Zo is er een openingsdatum voor Pandora, the World of Avatar! Op 27 mei kunnen we expedities gaan maken in deze betoverende wereld met Alpha Centauri Expeditions. Vanaf 2019 kunnen we zowel aan de oostkust van de Verenigde Staten, als aan de westkust gaan genieten van Star Wars land. En met een beetje geluk is Bob Iger dan nog steeds CEO, daar er nog steeds geen opvolger voor hem gevonden is.

Rumble in the West waar de buren van het Disneyland Resort in opstand komen tegen de plannen die Disney heeft met een nieuwe parkeerplaats en voetgangersbrug én zwellen de geruchten aan over wat er allemaal in het nieuwe Marvel thema-gebied komt rondom die Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout ride.

Verder kijken we naar Parijs, waar Mickey deze week verscheen in zijn jubileum-outfit en er wellicht een nieuwe Starbucks vestiging wordt geopend in Hotel Cheyenne. Jorn praat ons bij over de speciale Disneyland Paris 25th Anniversary preview die hij deze week bijwoonde op het hoofdkantoor van Disney en waar hij eigenlijk niets over mocht vertellen.

Tenslotte lanceren wij eigenhandig een nieuw themagebied, zijnde Ant Man Land en verbazen we ons al schaterlachend over de nieuwe Beauty and the Beast merchandise. Veel plezier met D-Tales 48!


De übervrolijke video van Lars en Bryan in Disneyland, Anaheim

Luisteraar Kevin de Vos kwam precies op het beste moment stil te staan in The Haunted Mansion, met de volgende video als gevolg.

 

7 reacties

 1. Heerlijke aflevering weer. Fijn dat Michiel erbij kon zijn. #FreeMichiel. Ik ben benieuwd of de nieuwe Disney Stars on Parade naast dit deuntje (dat op zich best lekker is) aparte muziek bij de verschillende floats krijgt.

 2. Heren,

  Het was weer een zeer leuke en zoals altijd humorvolle aflevering.
  Aan de antwoorden op mijn vragen die zijn gegeven heb ik zeker iets gehad.
  Ik ben inmiddels wel benieuwd naar Avatar Land en The Rivers of Light.

  Wat betreft de musical Aladdin in Londen, daar kan ik Michiel alleen maar gelijk in geven. Afgelopen zomer 2016 in Londen mogen zien vanaf het Balkon, en zelfs daar was de magie echt te voelen. Als deze musical ooit naar Nederland komt… Dan ga ik deze zeker nog een keer kijken.

  Misschien een gekke maar toffe vraag, zou Michiel niet voor een keer bij wijze van uitzondering een leuke en typische Disney beltoon kunnen inspreken?
  In de vorm van: Dames en heren, jongens en meisje, let op er gaat een telefoon af 😉 of iets wat daar een beetje op lijkt. Dat zou namelijk erg tof zijn voor op mijn saaie telefoon die toch alleen maar op trilfunctie staat 🙂

  Nogmaals bedankt voor weer een leuke aflevering en ik ben weer benieuwd naar de volgende.

 3. Hey mannen! Wat was ie weer leuk. Kreeg bijna van Michiel de slappe lach. Had die lelijke pop maandag al online gezien. Dus ik kon het zo voor de geest halen. Haha

 4. Hoi Michiel, Ralf en Jorn,

  Moet eerlijkheidshalve bekennen dat ik de podcast nog niet geheel geluisterd heb maar ik wil toch even ergens op inhaken. Michiel gaf aan dat juist de parken van Disney het slechter hebben gedaan het afgelopen kwartaal. Maar als ik kijk in het earnings report dan is dat juist de divisie die groei heeft doorgemaakt. Zelfs Parijs en Hong Kong hadden in het laatste kwartaal groei. Ik weet niet waar jullie info vandaan kwam? Of mis ik iets? Hierbij een linkje https://thewaltdisneycompany.com/walt-disney-company-reports-first-quarter-earnings-fiscal-2017/

 5. Loopreizen.nl Daar kun je ook volledige pakketen kopen incl. Disneyhotel en Racebib, en hoef je maar de helft aan te betalen. Officiële RunDisney verkooppartner voor Nederland 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.