D-Tales #030 – De toekomst van Parijs ziet er rooskleurig uit

(Fotocredit: www.disneyphotoblography.com)

Ga er even voor zitten; deze dertigste aflevering van D-Tales zit bommetjevol met nieuws – voornamelijk uit Parijs!

Zo hield Disneyland Paris afgelopen week haar jaarlijkse aandeelhoudersvergadering waarbij ze dit jaar sterk ingezet hebben op alle lopende en komende opknapwerkzaamheden. Wij bespreken alle hoofdpunten uitvoerig en worden erg blij van de aandacht dat ons resort op dit moment krijgt.

Maar er gebeurt meer in Marne-la-Vallée. Zo heeft de Amerikaanse hamburgerketen Five Guys, favoriet van Ralf en Michiel, aangekondigd een vestiging te openen in Disney Village, naast het onlangs aangekondigde pizza- en pastarestaurant Vapiano. We kunnen niet wachten! Ook is er een nieuw partnerhotel, Le Domaine du Golf, aangekondigd vlak bij de Disneyland golfbaan en opent er binnenkort een evenementen-/concertzaal voor 6.000 man vlakbij de parken. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Disneyland Paris steeds aantrekkelijker wordt voor bezoekers met meer slaapplaatsen en evenementen dan ooit tevoren.

Nadat we vorige week uitgebreid stilstonden bij het nieuws dat de Disney Hotels de gratis ontbijtjes de deur uit zou doen, heeft Disneyland Paris inmiddels meer bekend gemaakt over veel uitgebreidere Meal Plans: een Europese variant van het Disney Dining Plan waarmee je niet alleen je ontbijt, maar ook je lunch en/of avondeten in je arrangement mee kan nemen.

Een primeur: we maken “live” in de uitzending de winnaar bekend van de grote Marvel Universe Live prijsvraag!

En de winaaar is geworden: Ad Potters!

Naast al het nieuws uit Parijs maken we ook nog een rondje langs de internationale parken en studio-activiteiten. Zo blijkt Bob Iger wellicht interesse te hebben om Netflix onderdeel van de Disneyfamilie te maken; is dat een logische kandidaat? Wat doen The Muppets in Liberty Square? Waar zaten de Imagineers van te eten toen ze bezig waren de maquette voor Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! in elkaar te lijmen? En er komen langzaam meer details naar buiten over de grote E-ticket attracties in Star Wars Land, momenteel in aanbouw in Anaheim. Goed of slecht nieuws?

Dat, en uiteraard nog veel meer, in D-Tales #030!


Shownotes

Parijs

Overige resorts

The Muppets in Liberty Square

The Muppets Mobile Lab terug in Epcot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.