D-Tales #010: Tower of the Guardians, Shanghai draait warm en Michiel en Jorn zijn terug!

In deze bomvolle aflevering van ruim anderhalf uur (!) praten we je bij over al het moois dat vanuit Shanghai op ons af wordt gestuurd. De eerste parkfoto’s, de eerste on rides…het park maakt zich klaar voor de opening volgende maand.

En dan, komt het er echt van: Een Guardians of the Galaxy versie van de Tower of Terror in Anaheim… Wij bespreken de mogelijke redenen en hoe het eruit zou kunnen komen te zien.

Michiel en Jorn zijn weer terug…watertandend vertellen ze over al het moois dat ze meegemaakt, gezien en beleefd hebben.

Tenslotte maken we een uitstapje naar Parijs. De eerste blueprint van Star Tours 2.0 zijn online verschenen, doen we een verkennend rondje langs de lekkerste restaurants en onderzoeken we waar Star Wars in Discoveryland kan uitbreiden.

Op de valreep nog Breaking News..Disney Infinity houdt ermee op… nadat we de opnames hadden afgerond kwam dit nieuws (hard) binnen…we maakten een korte toegift.

Directe link naar deze aflevering in iTunes

=========

Shownotes:

Shanghai, toen en nu:

shanghai_now_and_then

Heel veel foto’s uit Shanghai Disneyland

90 minuten aan walkthroughs en onrides:

En check ook zeker (SPOILERS) deze onride van de Pirates-ride:

Miceage over de Guardians of the Galaxy make over van de Tower of Terror: http://micechat.com/125382-disneyland-guardians-of-the-tower/

De niet te missen Touringplans app, voor wachttijden in Orlando en Anaheim: https://touringplans.com/

Blueprints van STAR TOURS 2.0 in Parijs: http://www.dlptoday.com/2016/05/09/plans-reveal-redesigned-star-tours-exterior-new-star-wars-boutique-character-location/

Nieuw menu voor Walt’s, an American restaurant: http://disneylandparis-news.com/en/revamped-menu-for-walts-american-restaurant/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.