D-Tales 188 – Jouw eerste keer

Jouw eerste keer in een Disney park. Dat is de hoofdmoot van deze aflevering.
D-Tales
D-Tales
D-Tales 188 - Jouw eerste keer
/

…in een Disney Park. Dat is de hoofdmoot van deze aflevering. Maar natuurlijk bespreken we ook het laatste nieuws en hebben we een interview met Goof Lukken, van de Breda University of Applied Sciences. Hun studenten moeten noodgedwingen stoppen met het College Program in WDW. Hoe ging dat in zijn werk?

3 reacties

 1. Ja helaas ben ik een van de studenten die nu veilig thuis is maar helaas veel te vroeg Disney moest verlaten! Toch wederom een leuke podcast! Mochten jullie meer willen weten over hoe het was en hoe het nu gaat dan hoor ik het graag!

 2. Mooie podcast weer! het haalde een hoop herrieneringen bij mijzelf weer naar boven.
  Toen ik 8 was ben ik mijn familie twee weken naar florida geweest. (mijn buren hadden daar een tweede huis dus daar mochten we mooi gebruik van maken).
  Toen ik te horen kreeg dat we naar Disney gingen wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, ik had wel wat beelden van Parijs voorbij zien komen op tv.
  Daar aangekomen wist ik niet wat ik mee maakte, zoals jullie mooi zeiden in jullie podcast, ik was als 8 jarige helemaal betoverd door de magie. we hebben die vakantie ‘the magic kingdom’, ‘epcot’ en ‘animal kingdom’ bezocht. Ik weet nog dat ik heel erg onder de indruk was van een complete safari die voor mij uit het niets kwam. Het is een ervaring en een gevoel die ik nooit vergeten ben en sindsdien heeft geen park dat gevoel kunnen overtreffen.

  Ik ben ervoor aan het sparen om ooit weer een keer te kunnen gaan, waarbij ik dit keer wel engels kan verstaan;).

  Ga zo door heren!

 3. 24 oktober 1991 geboren , 12 april 1992 opende EuroDisney (12 april, de helft van 24 😉 ) . Ik ben erg dichtbij de opening ter wereld gekomen. Gelukkig Le Visionarium nog meegemaakt en erg genoten van de attrakties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.