D-Tales 153 – Exclusief: Dit is Star Wars Galaxy’s Edge

Op vrijdag 24 mei bezocht Michiel de niewste toevoeging aan Disneyland en later Disney's Hollywood Studios: Star Wars: Galaxy's Edge. In deze podcast doet Michiel uitgebreid verslag van deze fantastische exclusieve preview! De attracties, shops, merchandise, het eten en drinken, de castmembers en de atmosfeer van het land zelf worden uitgebreid besproken.
D-Tales
D-Tales
D-Tales 153 - Exclusief: Dit is Star Wars Galaxy's Edge
/

Op vrijdag 24 mei bezocht Michiel de niewste toevoeging aan Disneyland en later Disney’s Hollywood Studios: Star Wars: Galaxy’s Edge. In deze podcast doet Michiel uitgebreid verslag van deze fantastische exclusieve preview! De attracties, shops, merchandise, het eten en drinken, de castmembers en de atmosfeer van het land zelf worden uitgebreid besproken.

Laat je meenemen en meeslepen in het verhaal, waar we al ruim 3 jaar naar uitkijken en nog voordat het gebied op 31 mei opengaat voor het grote publiek. Omdat we gedetailleerd ingaan op alle onderdelen moeten we je waarschuwen voor spoilers! Veel plezier met D-Tales 153!

Eén reactie

  1. Wat een leuke aflevering weer en hoe jullie zo enthousiast zijn! Wat gaaf dat je dit allemaal mee hebt mogen maken Michiel!
    Toch ben ik ook wel erg benieuwd wat je van de live action Aladdin vind/vond waar je toch ook al enorm naar uit keek.
    Ik zelf vond hem erg de moeite waard!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.