D-Tales #144 – Disney+, Aladdin en heel veel nieuws van de Aandeelhoudersvergadering

D-Tales
D-Tales #144 - Disney+, Aladdin en heel veel nieuws van de Aandeelhoudersvergadering
/

Deze week barst het van de nieuwtjes; van een mogelijke komst van Disney+ naar Nederland, de topresultaten van Captain Marvel en de nieuwe trailer van Aladdin tot nieuws uit Parijs over Marvel Season of Super Heroes, de nieuwe prijzen van de jaarpassen en de afschaffing van plastic tassen! En dat is nog maar een greep uit het aanbod!

2 reacties

 1. Dag dag Ralf, Jorn en Michiel,

  Bedankt voor de onwijs leuke podcasts. Ik luister ze al jaren en vind het zo nu en dan ook leuk om weer is een oude aflevering terug te luisteren zodat ik én er achter kom dat ik inmiddels alweer zoveel meer weet van Disney dan toen ik het toen luisterden door jullie én omdat het tof is om te zien hoe er uitvoering aan dingen is gegeven die toen nieuws waren. Nogmaals hele grote dank hiervoor.

  Ik had twee vragen aan jullie:
  1. Hebben jullie suggesties voor een goedkoop hotel tussen Utrecht en DLP in? Ik heb volgende week dinsdag, woensdag en donderdag Davy Crockett Ranch geboekt, maar wil optimaal gebruik maken van mijn dinsdag. We gaan met de auto en kunnen in principe overal af rijden, echter kunnen we pas rond 10 uur gaan rijden vanwege mijn werk. Dit maakt het allemaal wat ingewikkelder. Ben benieuwd naar jullie suggesties. Ik ben vooral op zoek naar een hotel met een lage prijs.

  2. Wat mij betreft is aflevering 11 van D-tales echt de allerleukste ooit gemaakt. Hierin bespreken jullie wat voor toffe dingen je allemaal kon doen voordat de 25ste verjaardag van DLP begon omdat er toen heel veel dicht was voor renovatie. Vooral de kleine weetjes bij bepaalde attracties en over restaurants vond ik echt super tof!. En natuurlijk de aflevering waarin jullie je eigen park gaan bouwen (132) was fenomenaal. Daarom: Zouden jullie vaker dit soort afleveringen willen maken?

  Bedankt voor de toffe afleveringen.

  Met vriendelijke groetjes,
  Debbie.

  • Hoi Debbie, bedankt voor je leuke reactie!

   Wat betreft je vraag over een goed hotel tussen Utrecht en Parijs – ik kan je hier helaas niet goed mee helpen. Ik heb de reis alleen nog maar in één keer gedaan; geen tussenstop. Onderweg kom je onder andere langs Lille – wellicht dat hier een leuk hotel te vinden is? Zodra je eenmaal op de tolweg van de A1 zit is het lastiger een hotel te vinden volgens mij…

   En wat betreft de vraag om meer afleveringen te maken zoals aflevering 11 – we proberen regelmatig nieuwe dingen uit met de podcast en staan altijd open voor dit soort tips. We gaan het meenemen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.