D-Tales #101 – Virtuele rondleiding door het Magic Kingdom – deel 2

D-Tales #101 – Virtuele rondleiding door het Magic Kingdom – deel 2
D-Tales

 
 
00:00 /
 
1X
 

Zet de Mickey-oren weer op, Dole Whip in de linkerhand, Turkey Leg in de rechter en loop weer virtueel met ons mee door het Magic Kingdom in Walt Disney World, Florida.

In dit tweede deel gaan we verder waar we in deel 1 gebleven waren: Liberty Square. Een uniek themagebied enkel te vinden in het Magic Kingdom. Van daaruit lopen we door richting Fantasyland, dat enkele jaren geleden nog uitgebreid is met New Fantasyland. Via Storybook Circus komen we vervolgens uit in het laatste gebied van het Magic Kingdom dat we nog niet besproken hebben: Tomorrowland. De inmiddels wat gedateerde visie op de toekomst met hoop voor de toekomst als TRON zijn intrede gaat doen.

Onderweg staan we uitvoerig stil bij alle attractie’s die te vinden zijn in deze landen en bespreken we waar je het beste kan gaan eten. Signature Disney Snacks slaan we uiteraard niet over. En heel af en toe grijpen we terug op wat korte geschiedenislessen om te bespreken welke attracties we inmiddels kwijtgeraakt zijn.

Kortom: haal die wandelschoenen maar weer uit de kast en loop met ons mee! Op naar Orlando!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Eén reactie

  1. Zouden jullie misschien een special kunnen maken over een vakantie naar florida? Dus ook de dingen buiten de parken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.