D-Tales #091 – Onze Top-3 van 2017

Een spiksplinternieuw jaar met, laten we hopen, weer heel veel mooi Disney-nieuws. Maar voordat we uitgebreid met het nieuwe jaar gaan beginnen, gaan we eerst nog een aflevering terugkijken op 2017. Wat voor jaar was dit voor The Walt Disney Company - en voor ons persoonlijk? Via een persoonlijke Top-3 lopen we de hoogtepunten van het afgelopen jaar met je door en proberen we al even een blik te werpen in de glazen bol voor komend jaar.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #091 - Onze Top-3 van 2017
/

Een spiksplinternieuw jaar met, laten we hopen, weer heel veel mooi Disney-nieuws. Maar voordat we uitgebreid met het nieuwe jaar gaan beginnen, gaan we eerst nog een aflevering terugkijken op 2017. Wat voor jaar was dit voor The Walt Disney Company – en voor ons persoonlijk? Via een persoonlijke Top-3 lopen we de hoogtepunten van het afgelopen jaar met je door en proberen we al even een blik te werpen in de glazen bol voor komend jaar.

Maar voordat we aan onze Top-3 toekomen is er ook nog allerlei nieuws te bespreken van de afgelopen weken. Want ondanks de feestdagen bleven de Disney-nieuwtjes gewoon komen.

Zo bespreken we enkele aanpassingen aan de resorts in Walt Disney World; van een nieuwe procedure voor housekeeping tot een nieuwe manier voor het openen van je hoteldeur via bluetooth. We staan even stil bij de stroomstoring die een deel van Disneyland, Anaheim trof tijdens één van de drukste dagen van het jaar – geen pretje als je daar zou lopen. En wat iedereen verwachtte heeft plaatsgevonden: het eerste protest van een bezoeker over de Audio-Animatronic van Donald Trump die onlangs is toegevoegd aan The Hall of Presidents.

Maar er is ook genoeg nieuws te bespreken over Disneyland Paris. Zo is er veel bekendgemaakt over het allereerste officiële fan-evenement van Disneyland Paris: Disney FanDaze. De verschillende pakketten die vanaf half januari geboekt kunnen worden zijn bekendgemaakt – inclusief de prijzen. Wat krijg je allemaal voor de best wel premium-prijzen van de verschillende pakketten en is het zijn geld waard?

In deze eerste aflevering van 2018 zijn we na lange tijd weer vertrouwd met z’n drieën bij elkaar – en dat voelde goed! We gaan er een mooi D-Log / D-Tales jaar van maken! Dus slinger gauw je favoriete podcast-speler aan en geniet van D-Tales #091!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.