D-Tales #082: Disneyland Parijs 2030: een derde park, een nieuw hotel en gondels?
D-Tales

 
 
00:00 /
 
1X
 

Opeens dook het vorige week weer op bij een presentatie over de toekomst van Val d’Europe (NL versie): een derde park voor Disneyland Parijs. Ondanks het feit dat het al bekend was dat er een derde park zou moeten komen, was er toch opeens nieuw voer voor speculatie. Er werd een maquette getoond met daarop toekomstige bestemmingen voor een conferentiecentrum, een hotel en er werd gesproken over de mogelijke locatie voor het 3e park, buiten de hub. We stappen in op deze geruchten- en gedachtentrein en proberen ons voor te stellen hoe het resort er over een kleine 15 jaar uit zal zien.

Uiteraard bespreken we ook de laatste ontwikkelingen in EPCOT, de voortgang van Galaxy’s Edge en het laatste filmnieuws. Tenslotte hebben we het over het rolstoelbeleid in de diverse Disney parken. Hoe vriendelijk is dat en waarom mag je als minder valide sommige attracties niet bezoeken?

Veel plezier met aflevering 82 van D-Tales!

 

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

4 reacties op “D-Tales #082: Disneyland Parijs 2030: een derde park, een nieuw hotel en gondels?

  1. Wellicht inzicht in of de verjaardag verlengt wordt: tijdens mijn bezoek de afgelopen vier dagen begrepen we van de mensen in de winkels dat er a.s. maart een merchandising wissel komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.