Volgende Star Wars Jedi-game wordt laatste deel van trilogie

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 18 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Problemen bij het Disneyland Hotel in Disneyland Paris. Er is namelijk een lekkage in het plafond onder het hotel. Een probleem dat is teruggekeerd ondanks de langdurige opknapbeurt.
  • In Disney Village is men begonnen met het slopen van de Planet Hollywood-koepel. DLP Report kon er een foto van delen voordat het werd afgeschermd door zeildoeken.
  • Er gebeurt meer in Disney Village want terwijl het ene gebouw gesloopt wordt, is iets verderop de constructie van een ander gebouw begonnen. Men is namelijk begonnen met het funderingswerk voor de nieuwe McDonalds locatie.
  • Walt Disney Imagineering heeft een bijzondere video gedeeld over de transitie van de virtuele animatie van de laatste scène van Rapunzel Lantern Festival in Tokyo DisneySea. De attractie bevat de nieuwe generatie audio-animatronics.

Bioscoop en Disney+

  • Assembled: The Making of WandaVision is nu voor iedereen beschikbaar op YouTube. Deze verscheen eerder op Disney+ (en is daar nog steeds beschikbaar) en staat ook op de blu-ray release van de serie.
  • De Emmy winnaar Archie Panjabi, bekend van de Hulu/Disney+ serie Under the Bridge, zal te zien zijn in het volgende seizoen van Doctor Who. Ze zal een nieuwe villain spelen, maar meer details zijn nog niet bekend.
  • Disney’s ABC heeft de eerste trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Doctor Odyssey van uitvoerend producent Ryan Murphy. De serie, met in de hoofdrollen Don Johnson, Joshua Jackson en Phillipa Soo, volgt een medisch team aan boord van een luxe cruiseschip en de strijd om levens te redden op zee.

Overig nieuws

  • Star Wars houdt wel van een trilogie en nu is bekend geworden dat de recente game serie met Cal Kestis in de hoofdrol dit voorbeeld zal volgen. EA en Respawn hebben tijdens een presentatie voor investeerders bekendgemaakt dat ze hard werken aan een derde en laatste deel in deze reeks. Niet echt een verrassing na de enorme successen van Star Wars Jedi: Fallen Order (2019) en Star Wars Jedi: Survivor (2023).
  • LEGO heeft een nieuwe Star Wars set aangekondigd als onderdeel van hun Ultimate Collector Series. Het gaat om Jabba’s Sail Barge uit Return of the Jedi. Bij de set zitten 11 minifigs waaronder een van Jabba zelf (al is die natuurlijk niet heel erg mini).
  • Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Experiences, zal het podium betreden tijdens INBOUND, een toonaangevende marketingconferentie in Boston, om alles te vertellen over Disney Storytelling. Met persoonlijke anekdotes en voorbeelden van verhalen uit het hele bedrijf vertelt Josh hoe iconische personages tot leven komen en hoe Disney banden schept met fans over de hele wereld.
  • Volgende maand keert New York Comic Con terug naar het Javits Center in het hart van Manhattan voor een weekend vol panels, cosplay en nerdy plezier. Disney Entertainment Television met verschillende panels voor Phineas and Ferb, What We Do in the Shadows, The Simpsons, Futurama en Goosebumps.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.