Tokyo Disneyland debuteert nieuwe avondshow Reach For The Stars

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 23 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • In Tokyo Disneyland is de nieuwe avondshow Reach For The Stars gedebuteerd. De show volgt geliefde Disney-personages terwijl ze naar de sterren reiken om hun dromen waar te maken. De show bestaat uit muziek (inclusief een nieuw themalied dat ook te streamen is), vuurwerk, projecties en immersive verlichting.
  • Xiaotui, de magische vuilnisbak, vermaakt nu gasten in het Tomorrowland van Shanghai Disney Resort. Xiaotui is vergelijkbaar met PUSH, de pratende vuilnisbak die van 1995 tot 2014 bezoekers van Magic Kingdom vermaakte.
  • De muziek van de magische show A Million Splashes of Colour van Disneyland Paris is nu beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. De show, die overdag wordt opgevoerd, brengt veel kleur, zang en dans naar het kasteel van Doornroosje.
  • De single rider wachtrij is terug bij Rise of the Resistance in Disney’s Hollywood Studios. De optie werd in juli getest maar verdween toen aan het einde van die maand. Bezoekers die hier gebruik van maken missen wel een aantal elementen van de attractie. Bijvoorbeeld het bericht aan de Resistance van Rey en BB-8.
  • Burudika heeft sinds 2019 niet meer opgetreden in Disney’s Animal Kingdom, maar volgende week zijn ze weer van de partij. Vanaf zondag 29 september treedt de band vijf dagen per week op in het park.
  • World of Color – ONE is sinds 9 september gesloten voor een opknapbeurt en nieuwe geruchten geven aan dat het avondspektakel in Disney California Adventure op woensdag 25 oktober terugkeert.
  • Om het Halloweenseizoen te vieren, ging de Oscar-winnende actrice Charlize Theron met haar gezin naar Disneyland en deelde ze foto’s op Instagram met het onderschrift: “It’s not officially spooky season until we hit @disneyland.”

Bioscoop en Disney+

  • In de Daily Disney Roundup van afgelopen vrijdag schreven we over het vertrek van Jennifer Lee als chief creative officer van Walt Disney Animation Studios en haar opvolger Jared Bush. Hij heeft inmiddels gereageerd op zijn nieuwe functie. Hij maakt tegelijkertijd ook bekend dat Byron Howard opnieuw zijn mede-regisseur zal zijn van Zootopia 2.
  • Deadpool & Wolverine heeft onlangs The Avengers ingehaald en is nu de vijfde grootste hit aller tijden binnen het Marvel Cinematic Universe. De wereldwijde opbrengst staat inmiddels op 1.317 miljard dollar.
  • It was Magica all along! De Amerikaanse illustrator, auteur en Emmy Award-winnende animator Brian Kesinger was erg enthousiast na het kijken van de eerste twee afleveringen van Agatha All Along en maakte onderstaande illustratie van Zwarte Magica als Agatha.
  • Er loopt momenteel een kortingsactie voor Disney+. Nieuwe en terugkerende abonnees kunnen een abonnement afsluiten waarbij ze drie maanden lang maar €3,99 per maand betalen. Deze aanbieding eindigt op 27 september.

Overig nieuws

  • De hond Peggy, die ooit bekend stond als de lelijkste hond van het Verenigd Koninkrijk, komt op 12 en 13 oktober naar Comic Con Holland in Amsterdam. Peggy was afgelopen zomer te zien als Dogpool in Deadpool & Wolverine.
  • De mobiele game Disney Mirrorverse wordt op 16 december stopgezet na tweeënhalf jaar. Alle in-app-aankopen werden op 17 september uitgeschakeld. De game werd ook uit de app-stores verwijderd, zodat gebruikers de game niet meer konden downloaden.
  • Disney heeft een eerste blik geworpen op de eerste serie modelwoningen van de Storyliving by Disney-community Cotino in de schilderachtige Coachella-vallei in Californië.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.