Ontmoet Deadpool tijdelijk in Avengers Campus in Parijs en Anaheim

Elke vrijdag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024.

Nieuws uit de parken

  • Ter gelegenheid van de release van Deadpool & Wolverine is het karakter Deadpool tijdelijk te zien in Avengers Campus in Disney California Adventure en het Walt Disney Studios Park. In Anaheim is hij sinds vandaag te zien maar in Parijs al sinds afgelopen woensdag.
  • Disneyland Paris heeft eerste foto’s vrijgegeven van de renovatie van Davy Crockett Ranch. De vernieuwde bungalows krijgen een Jonge Woudlopers thema.
  • Woensdag is in het Disney Hotel New York – The Art of Marvel ook een speciale ‘Deadpool Speakeasy experience’ geopend. Het heet The 4th Wall at the Broom Room en bevat een menu met flink wat cocktails en mocktails.
  • De “originele” Guardians of the Galaxy Dave Bautista en Will Poulter waren afgelopen week te gast in Avengers Campus in Parijs. Ze waren daar om de tweede verjaardag van de Campus in Europa te vieren en gingen op de foto met Star Lord en Gamora.
  • Terug in Disneyland Paris: de ‘pop-up surprises’. Als jaarpashouder krijg je de kans speciale karakters te ontmoeten. De afgelopen dagen waren dat onder meer King John en Robin Hood en Terk uit Tarzan.
  • Er is een nieuwe barrière geïnstalleerd bij Big Thunder Mountain in Disneyland Paris nadat een kind vlakbij het spoor begon te lopen. Het incident gebeurde onlangs in een bocht die een blinde vlek is voor de bewakingscamera’s.
  • Na een lange opknapbeurt zal The Haunted Mansion in Disneyland aanstaande maandag 29 juli heropenen. Dit is dan in de Nightmare Before Christmas-versie ter gelegenheid van de feestdagen. Tijdens de sluiting is onder andere ook de wachtrij aangepast.
  • Het Hungry Bear Restaurant in Disneyland is inmiddels gesloten voor een grote verbouwing. Het restaurant zal meer elementen uit de Country Bear Jamboree gaan bevatten en krijgt een gloednieuw menu en een net zo nieuwe naam: Hungry Bear Barbecue Jamboree. De Jamboree zelf is overigens sinds 2001 al verdwenen in Disneyland en toen vervangen voor The Many Adventures of Winnie the Pooh.
  • Walt Disney World meldt dat de bouw en renovatie van Disney’s Polynesian Village Resort doorgaan tot 2026, waarschijnlijk vanwege de verplaatsing van de hoofdingang.
  • De meet and greet met het Beast in het Be Our Guest restaurant in Magic Kingdom is terug. Hij staat vanaf heden in zijn eigen studeerkamer om gasten te ontmoeten. De meet and greet was verdwenen sinds COVID-19.
Beast tijdens een meet and greet in Be Our Guest. Beeld: WDWNT
  • Het einde voor Genie+ is nu echt bijna daar: de informatie voor het vernieuwde Lightning Lane systeem wordt inmiddels overal toegepast.
  • Tiana’s Bayou Adventure leek eerder deze maand betrouwbaarder te worden, maar heeft recent problemen ondervonden. Op 20 juli had de attractie haar slechtste dag, met slechts 59 verwerkte Boarding Groups en een sluiting om 16:30 uur. De attractie was afgelopen week slechts één keer bij parkopening operationeel, wat verdere problemen suggereert.
  • Tortuga Tavern in Magic Kingdom is tijdelijk omgevormd tot Tortuga Treasures, een cadeauwinkel, vanwege verbouwingen aan de Pirates of the Caribbean-winkel. Disney werkt aan een nieuwe lounge in dit gebied, met de Barker Bird animatronic als terugkerende attractie. Meer details worden verwacht in augustus.
  • Walt Disney World voert uitgebreide veiligheidstests uit, zowel voor als tijdens de operationele levensduur van attracties. Onvoorspelbaar gedrag van gasten is moeilijk te testen. Disney ontwikkelt nu een efficiëntere methode met LIDAR en drones voor dagelijkse veiligheidscontroles, in plaats van handmatige inspecties.

Bioscoop en Disney+

  • Vlak voor de start van San Diego Comic-Con – die dit weekend op volle toeren gaat draaien – wil Marvel de kleine nieuwtjes alvast naar buiten brengen. Dat doet Kevin Feige dan ook met verschillende interviews. Zo stelt hij dat er voor Spider-Man 4 gezocht gaat worden naar een nieuwe regisseur. De eerste versie van het script is inmiddels onderweg.
  • Verder zegt Feige ook dat de volgende vijf jaar op de kaart staan bij Marvel Studios en dat er nog jaren aan ‘blue sky’ projecten staan. Daarvan is Eternals 2 er voorlopig niet eentje. Wel komen er de komende tijd meer R-Rated projecten en ook nieuwe Special Presentations. Over een potentiele Avengers vs X-Men film laat hij desgevraagd dan weer weinig los.
  • De opnames van The Fantastic Four staan op het punt om te beginnen. Pedro Pascal (Reed Richards/Mister Fantastic) deelde onderstaande foto van zichzelf met zijn nieuwe collega’s Vanessa Kirby (Sue Storm/Invisible Woman), Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/The Thing) en Joseph Quinn (Johnny Storm/Human Torch).
  • Tijdens San Diego Comic-Con had ook de Disney+ serie Percy Jackson and the Olympians een eigen panel. Daar is aangekondigd dat Daniel Diemer is toegevoegd aan de cast als Tyson, een cycloop die erachter komt dat Percy zijn halfbroer is. Diemer was eerder te zien in de Hulu serie Under the Bridge, ook te streamen op Disney+.
  • Een aantal Disney+ release updates: The Bear seizoen 3 is nu in zijn geheel te zien en een ander paradepaardje van Hulu, Only Murders in the Building, is vanaf 27 augustus weer te zien met het vierde seizoen. De grote evenementfilm van 20th Century Studios van dit voorjaar, Kingdom of the Planet of the Apes, is op 2 augustus te streamen.
  • Inside Out 2 is op dit moment de best presterende animatiefilm in de wereldwijde box office geworden. De film heeft namelijk Frozen II ingehaald. De social media accounts van Walt Disney Animation Studios hebben Pixar gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  • FX heeft aangekondigd dat het laatste seizoen van What We Do in the Shadows op 21 oktober begint met de eerste drie afleveringen. Alle afleveringen zijn de volgende dag beschikbaar op Hulu. Internationaal zijn de seizoenen op Disney+ te streamen.
  • Marvel’s animatieserie Hit-Monkey is terug met seizoen 2 op Hulu. Co-creator Josh Gordon sprak over de balans van actie, humor en drama in de show, het nieuwe New Yorkse decor, en de uitdaging van het combineren van improvisatie met animatie.
  • Disney+ onthult Are You Sure?!, een nieuwe reisserie met Jimin en JungKook van BTS. De serie volgt hun avonturen wereldwijd en gaat op 8 augustus in première. Bekijk hieronder de teaser trailer.
  • De documentaire EPCOT Becoming, uitgezonden op National Geographic, is opnieuw uitgebracht door de zender op YouTube. De speciale YouTube serie bevat ook nieuwe beelden. Het eerste deel is nu te zien.
  • Searchlight Pictures heeft de eerste trailer voor A Complete Unknown uitgebracht. In deze film zien we Timothée Chalamet in de rol van Bob Dylan. Vanaf december in de bioscoop.

Overig nieuws

  • Het Lucasfilm panel op San Diego Comic Con heeft donderdag plaatsgevonden en daar zijn vooral veel nieuwe boeken en comics aangekondigd. De serie The Acolyte krijgt veel tie-in titels zoals het boek Wayseeker over Vernestra Rwoh dat zich zo’n 20 jaar voor de serie afspeelt en een YA boek met fan-favorite personages Yord en Jecki in de hoofdrollen. The High Republic comics gaan door en binnenkort zal daarin Kelnacca zijn opwachting maken. Voor fans van concept art en behind the scenes info verscijnen ook nog The Art of Star Wars: The High Republic (Volume II), The Art of The Acolyte, The Acolyte Visual Guide en The Art of Star Wars Outlaws. Tijdens het panel werd ook bekendgemaakt dat er een action figure komt van Vernestra Rwoh.
Voorlopige cover van het boek The Acolyte: Wayseeker.
  • Eerder deze week werd al de nieuwe Marvel limited serie Battle of Jakku — Insurgency Rising en een nieuwe reeks graphic novels gebaseerd op de prequel trilogie aangekondigd.
  • Vervelend nieuws voor de makers van de game Star Wars Outlaws. Er is dertien minuten aan gameplay beelden gelekt. Uitgever Ubisoft heeft de beelden via copyright claims laten verwijderen van YouTube. Op datzelfde YouTube is ook onderstaande officiële behind the scenes video verschenen over de verschillende misdaadorganisaties uit de game.
@coolzjay

Watching @Delaney Benson play Ariel and @Jodi Benson being the most supportive mom was honestly such an honor!!! So lucky to have been able to witness this 😭 #thelittlemermaid #jodibenson #ariel #disney #miami

♬ original sound – Jess
  • Fortnite heeft een nieuw Cursed Sails Event Pass uitgebracht met een Pirates of the Caribbean thema. Spelers kunnen door het voltooien van missies en het verzamelen van Pirate Booty beloningen ontgrendelen, waaronder Captain Jack Sparrow skins. De pass heeft gratis en premium tracks; de premium upgrade kost 1.000 V-Bucks.
Bron: Laughing Place
  • Ook minder goed gamenieuws: De acteursvakbond SAG-AFTRA gaat vanaf vandaag staken tegen tien van de ontwikkelaars en uitgevers uit de game-industrie. Het gaat onder andere om Disney Character Voices Inc., Electronic Arts Productions Inc. (bekend van o.a. Star Wars Jedi: Fallen Order) en Insomniac Games Inc. (bekend van o.a. Marvel’s Spider-Man).

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot volgende week vrijdag voor een nieuwe Weekly Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.