Only Murders in the Building nu al zeker van een vijfde seizoen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 5 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Het gaat eindelijk gebeuren: TRON: Lightcycle Run krijgt een ‘normale’ wachtrij. Men kon al testen met deze rij tijdens de eerste Mickey Not-So-Scary Halloween Party‘s en krijgt vanaf volgende week deze ook standaard. Tot op heden kon je alleen virtueel aansluiten in een rij. Dit zal vanaf volgende week dus ook niet meer beschikbaar zijn.
  • Binnenkort is de Hoop Dee Doo Musical Revue in Walt Disney World vijftig jaar oud. De originele artiesten van de show en verschillende artiesten uit deze vijftig jaar kwamen vandaag samen voor een speciale show.
  • Het testen aan Tiana’s Bayou Adventure is begonnen in Disneyland. De boomstammen, die de basis van de attractie vormen, draaien nu al testrondjes door de attractie. De attractie in het hernoemde Bayou Country moet op 15 november openen.
  • Veel bouwschuttingen in Disneyland Paris momenteel. Bijvoorbeeld in Toon Studio en bij Avengers Assemble: Flight Force in het Walt Disney Studios Park. Maar ook in het Disneyland Park: daar wordt onderhoud gepleegd aan de brug van het kasteel van Doornroosje.

Bioscoop en Disney+

  • Ondanks dat het vierde seizoen nog in volle gang is, is nu al bekendgemaakt dat Only Murders in the Building een vijfde seizoen zal krijgen. Deze reeks zal ook 10 afleveringen kennen, net als de vorige seizoenen.
  • Ook vandaag kunnen we weer nieuw promotiemateriaal delen voor de Marvel-serie Agatha All Along. Deze keer gaat het om vijf posters en een leuk aspect is dat deze posters hommages zijn aan horrorklassiekers als The Rocky Horror Picture Show en Evil Dead.
Posters: Marvel
  • Marvel werkt momenteel aan een serie over het personage Nova. Brad Winderbaum, hoofd televisie bij Marvel, heeft recent in een podcast verteld dat de serie inspiratie haalt bij Star Trek en Battlestar Galactica.
  • De eerste trailer van Grotesquerie is verschenen, de nieuwe horrorserie bedacht en geschreven door Ryan Murphy. In deze FX serie hebben een reeks gruwelijke misdaden een kleine gemeenschap van streek gemaakt. Detective Lois Tryon vindt deze misdaden griezelig persoonlijk, alsof iemand – of iets – haar uitdaagt. De trailer wordt geïntroduceerd door Travis Kelce (American foorball-speler en partner van Taylor Swift) die hiermee zijn acteerdebuut maakt.

Overig nieuws

  • Beau DeMayo heeft een nogal opvallende plek gekozen om “de volledige waarheid” te vertellen over zijn ontslag als showrunner van X-Men ’97… Hij doet dit namelijk achter de betaalmuur van zijn OnlyFans account. Ook stapt DeMayo naar de rechter.
  • De verkoopcijfers van Star Wars Outlaws vallen een beetje tegen, ondanks de positieve reacties. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de aandelenkoers van Ubisoft, de uitgever van de game. Het team van Star Wars Outlaws heeft wel een bericht gepubliceerd waarin ze spelers van de game bedanken voor hun support.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.