Nieuwe Villains-theatershow aangekondigd voor Disney’s Hollywood Studios

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 4 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Disney’s Hollywood Studios vervangt Lightning McQueen’s Racing Academy door een nieuwe Villains-theatershow, die in de zomer van 2025 debuteert. Bekende schurken zoals Cruella de Vil, Captain Hook en Maleficent zullen op het podium verschijnen.
Concept art: Disney
  • Alle resterende data in september voor Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party zijn uitverkocht. Dit artikel biedt een bijgewerkte beschikbaarheidstabel om je te helpen bij het plannen van een last-minute bezoek.
  • Labor Day blijft de minst drukke feestdag van het jaar in Walt Disney World, met een gemiddelde wachttijd van slechts 25 minuten. Dit komt doordat kinderen weer naar school gaan en vakantiedagen worden opgespaard voor de kerstperiode.
  • Disney deelt een kijkje achter de schermen van de Electrical Water Pageant, een geliefde show sinds 1971. Ontworpen door Marc Davis, had de show oorspronkelijk een Fantasia-thema, maar evolueerde naar een betoverende watershow met sprankelende animaties en muziek.
  • De herfstkostuums van Mickey en zijn vrienden zijn onthuld voor Disneyland. De nieuwe outfits bevatten warme kleuren en herfstthema’s, met kenmerken zoals pompoenen en bladeren, perfect voor de seizoensgebonden festiviteiten in het park.
Beeld: WDW News Today
  • Een podcast onthulde dat Disney bijna Roger Rabbit’s Car Toon Spin in Disneyland had vervangen door een DuckTales-attractie. Deze plannen, gemaakt in 2020, werden door COVID-19 gestopt. Toontown onderging sindsdien een grote renovatie, heropend in 2023.
  • Onlangs werd iemand uit Disneyland Resort gezet voor het ophangen van een ongeautoriseerde crypto currency-advertentie. Na een korte interactie met een Cast Member werd de persoon verwijderd, ondanks dat advertenties niet specifiek verboden zijn volgens de regels van het park.
  • Wees alert: Zuid-Californië, inclusief Disneyland, krijgt deze week te maken met een hittegolf met temperaturen boven de 40 graden Celsius. Ook in Florida kan het de komende dagen heet worden, want Disney heeft nieuwe ventilatoren toegevoegd aan de wachtrij van Tiana’s Bayou Adventure in Magic Kingdom om bezoekers verkoeling te bieden tijdens de hitte.
  • Hong Kong Disneyland heeft de promotionele afbeeldingen onthuld voor A Disney Christmas van dit jaar. Daarbij is ook duidelijk hoe Arendelle in World of Frozen er uit gaat zien tijdens deze kerstperiode.

Bioscoop en Disney+

  • Een vrouw stopt haar carrière om thuisblijfmoeder te worden, maar haar nieuwe leven neemt al snel een surrealistische wending. Amy Adams speelt de hoofdrol in de Searchlight Pictures film Nightbitch geschreven en geregisseerd door Marielle Heller, gebaseerd op Rachel Yoders bestseller. Bekijk hieronder de officiële trailer:
  • Er is een fragment vrijgegeven van LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy. Hierin zien we Jannah (opnieuw gespeeld door Naomi Ackie), Sig Greebling (Gaten Matarazzo) en Jedi Bob (Bobby Moynihan) die op de vlucht zijn voor Kylo Ren. Vanaf 13 september op Disney+.
  • Ook van Agatha All Along is een fragment online verschenen. In deze scène zien we hoe Agatha (Kathryn Hahn) en Teen (Joe Locke) zich voorbereiden op de komst van de andere heksen. Uiteindelijk verschijnen Jennifer (Sasheer Zamata), Alice Wu-Gulliver (Ali Ahn) en Lilia (Patti LuPone) ook nog.
  • Charise Castro Smith, co-regisseur van Encanto, heeft een exclusieve deal gesloten met 20th Television. De samenwerking omvat het ontwikkelen van nieuwe tv-projecten, waarbij haar eerdere succesvolle werk bij Disney en Hulu haar sterke positie in de industrie onderstreept.
  • De teaser van FX’s nieuwe serie Alien: Earth onthult een intrigerend verhaal over een buitenaardse beschaving die op aarde arriveert. De serie belooft een spannende mix van sci-fi en drama, met een focus op de impact van de ontmoeting op de mensheid.

Disney Cruise Line

Overig nieuws

  • Disney werkt aan een game genaamd Disney Step, vergelijkbaar met Pokémon GO. De game verschijnt begin volgend jaar voor Android en iOS, maar het is nog onduidelijk of deze buiten Japan beschikbaar komt.
  • Afgelopen maandag al aangekondigd: In de nieuwste update van Fall Guys, de Scrapyard Stumble update, zijn er nieuwe Spider-Man kostuums toegevoegd, waaronder die van Peter Parker, Miles Morales en Spider-Gwen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.