Nieuwe trailer voor Nederlandse Disney+ serie Nemesis

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 3 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Het blijft een trend in de Disney parken: bijzondere popcorn buckets. Deze keer is er een gemaakt ter gelegenheid van Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party in het Magic Kingdom. Het gaat om een popcorn bucket in de vorm van Scary Teddy (ook bekend als) Vampire Teddy) uit The Nightmare Before Christmas.
  • Morgen viert Tokyo DisneySea in het Tokyo Disney Resort haar 23ste verjaardag. Daarom komt het resort met een merchandise collectie gebaseerd op 20.000 Leagues Under the Sea. Hierin zien we Mickey en Donald als onderwater ontdekkingsreizigers.
  • Japan Airlines (JAL) en Tokyo Disney Resort werken samen om een ​​vliegtuigontwerp te introduceren dat is geïnspireerd op het nieuwe Fantasy Springs-themagebied in Tokyo DisneySea. Op het vliegtuig zijn Anna, Elsa, Rapunzel en Peter Pan te zien.

Bioscoop en Disney+

  • De Nederlandse Disney+ serie Nemesis, gebaseerd op het boek van Simon de Waal, heeft gisteren een nieuwe trailer gekregen. In de cast zien we onder anderen Lies Visschedijk, Romana Vrede en Peter Blok. Vanaf 16 oktober te streamen en naast Nederland in nog dertig andere landen.
  • Natasha Liu Bordizzo heeft een update gegeven over het tweede seizoen van de Star Wars serie Ahsoka. Tijdens een panel op Dragon Con 2024 vertelde de actrice die Sabine Wren speelt namelijk dat ze volgend jaar niet naar dat evenement kan komen omdat ze dan aan het filmen is voor de serie. Dat betekent waarschijnlijk dat we pas in 2026 of 2027 gaan zien hoe het verder gaat met Ahsoka, Sabine, Ezra en de andere personages uit deze serie.
  • Op 19 september start de Marvel-serie Agatha All Along en aangezien het een vervolg is op WandaVision heeft Marvel een korte recap online gezet, geïntroduceerd door Agatha zelf: Kathryn Hahn.
  • Als er een live action versie van Frozen komt (en laten we eerlijk zijn: die kans is groot) dan zal Anya Taylor-Joy vooraan staan om auditie te doen voor de rol van Elsa. Als de actrice ooit een musical gaat doen dan is dit haar droomrol.
  • Gisteren schreven we in de Daily Disney Roundup al over het grote box office succes van Inside Out 2. Pixar staat nu zelf ook stil bij het grote succes in onderstaand filmpje.

Overig nieuws

  • In de Verenigde Staten is er een contractgeschil tussen Disney en televisieaanbieder DirectTV. Daardoor heeft Disney besloten dat zenders als ABC, ESPN en FX niet (meer) beschikbaar zijn voor miljoenen klanten van DirectTV.
  • We sluiten deze Daily af met een leuke cartoon van Evert Kwok.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.