Nieuwe schaatsshow Glisten! tijdens Disney Jollywood Nights

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 19 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Op geselecteerde dagen van 9 november tot en met 21 december is het in Disney’s Hollywood Studios weer tijd voor Disney Jollywood Nights. Op het Disney Parks Blog staan negen activiteiten en/of belevingen die je volgens hen niet mag missen. Nieuw dit jaar is de schaatsshow Glisten! op Hollywood Boulevard. Verder onder andere een sing-along van The Nightmare Before Christmas en meerdere character meet & greets. Bij het verlaten van het evenement krijgen gasten een doosje met daarin zes marshmallows met champagne-smaak.
  • Disney heeft het menu van Pecos Bill Tall Tale Inn and Cafe in het Magic Kingdom omgegooid. Er zijn nu vier ‘Create Your Own’-opties (elk $12,99) waarbij gasten een van de drie vleestoppings kunnen kiezen voor een rijstkom, caesarsalade, nachobowl of tamale. De vleestoppings zijn Citrus-Chipotle Chicken, Green Chili Pork en Coca-Cola Cherry Braised Beef.
  • DLP Report is weer een kijkje gaan nemen bij de bouwwerkzaamheden van Disney Adventure World. Zo begint het World Premiere Plaza-mozaïek al te verschijnen en ook is de voortgang merkbaar bij Rapunzel Tangled Spin en World of Frozen.

Bioscoop en Disney+

  • Entertainment Weekly heeft een exclusieve nieuwe blik gedeeld op de aankomende Star Wars serie Skeleton Crew die vanaf 4 december te zien is op Disney+. Op een van de foto’s is Jaleel White te zien als een space piraat. White is vooral bekend van zijn rol als Steve Urkel in de sitcom Family Matters.
Foto: Entertainment Weekly/Lucasfilm
  • De showrunner van Skeleton Crew is Jon Watts en dat is blijkbaar goed bevallen. Hij heeft een First-Look deal gesloten met Disney. Samen met zijn productiebedrijf Freshman Year en producent Dianne McGunigle gaat Watts speelfilms regisseren voor Disney en 20th Century Studios.
  • Disney heeft een gloednieuwe short van The Simpsons aangekondigd. Deze is helemaal in het Halloween thema en heet The Most Wonderful Time of the Year. De short is vanaf 11 oktober te streamen op Disney+.
  • Disney heeft een korte teaser trailer uitgebracht voor het aankomende vierde seizoen van de FX-serie American Horror Stories. Dit nieuwe seizoen bestaat uit vijf gloednieuwe griezelverhalen.

Disney Cruise Line

  • Een belangrijke mijlpaal voor de Disney Treasure. Het Disney Cruise Line-schip heeft de Meyer Werft in het Duitse Papenburg verlaten en zal de 32 kilometer lange reis over de rivier de Eems naar de Noordzee maken om daar proefvaarten uit te voeren. Het zal eerst naar de Eemshaven in Nederland varen voordat het aan die proefvaarten begint.
  • Uit een bericht van Forbes blijkt dat Disney Cruise Line gedurende twee jaar per ongeluk hun emissiecijfers meer dan 30 keer heeft overdreven. Alle cruisemaatschappijen staan ​​onder druk om milieuvriendelijker te zijn en duidelijk te communiceren over hun emissies.

Overig nieuws

  • Disney Experiences voorzitter Josh D’Amaro heeft tijdens de INBOUND-conferentie een presentatie gegeven, getiteld Dream to Reality: How a Disney Story Comes to Life. Laughing Place hield een liveblog bij. Een van de nieuwtjes was dat de BD-X droids die af en toe rondlopen in Galaxy’s Edge binnenkort te zien zullen zijn in een Star Wars film. Het gaat dan waarschijnlijk om The Mandalorian and Grogu.
  • Marvel heeft panels, een booth en meer onthuld voor New York Comic Con, dat plaatsvindt van 17 tot en met 20 oktober van dit jaar. Er worden kostuums van Daredevil: Born Again tentoongesteld en er is een fotomogelijkheid zijn van de Marvel animatieserie Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Tijdens het Marvel Comics: Next Big Thing panel krijgen fans een kijkje in de toekomst van wat er gaat komen voor een aantal van hun favoriete helden.
  • Gameontwikkelaar MachineGames heeft bevestigd dat George Lucas en Steven Spielberg betrokken zijn geweest bij het maken van de game Indiana Jones and the Great Circle. Zij werden regelmatig op de hoogte gehouden.
  • In januari 2021 begon Lucasfilm met het publiceren van de boeken over The High Republic, een compleet nieuw tijdperk in het Star Wars universum. Het eerste boek, Light of the Jedi, werd geschreven door Charles Soule en hij zal ook het laatste boek van dit publishing initiatief gaan schrijven. Trials of the Jedi verschijnt op 17 juni 2025.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.