Nieuw voorproefje van Moana 2

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 27 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren zijn alle avondshows in Walt Disney World gecanceld. Deze maatregel werd genomen vanwege orkaan Helene. Het ging om Luminous: The Symphony of Us in EPCOT en Fantasmic! en Wonderful World of Animation in Disney’s Hollywood Studios. Er was geen opvoering van Happily Ever After gepland omdat er een editie van Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party gepland stond. Dat evenement ging overigens ook niet door.
  • De Federal Aviation Administration heeft een vergunning verleend voor de bouw van een mobiele kraan bij Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground. BlogMickey speculeert dat dit betekent dat de de bouw van Reflections – A Disney Lakeside Lodge op het punt staat te beginnen.
  • Shanghai Disneyland heeft de karakterkostuums voor Halloween Time 2024 onthuld, inclusief wat Nick Wilde en Judy Hopps zullen dragen voor het allereerste “Howl-o-ween” Festival in Zootopia.

Bioscoop en Disney+

  • Er is een nieuw voorproefje verschenen van Moana 2 (of Vaiana 2 in het Nederlands). Hierin is ook een van de nieuwe liedjes, ‘We’re Back’, te horen. Daarnaast verscheen er ook een nieuwe poster ter ere van de IMAX release van de film.
  • Volgens gegevens die Disney aan Deadline heeft vrijgegeven, werd de eerste aflevering van Agatha All Along in de eerste zeven dagen 9,3 miljoen keer bekeken. Het vrijgeven van deze informatie betekent waarschijnlijk dat Disney tevreden is met de resultaten, aangezien ze niet voor elke serie de kijkcijfers bekendmaken.

Disney Cruise Line

  • De eerder genoemde orkaan Helene heeft ook invloed op de Disney Cruise Line. Port Canaveral is tijdelijk gesloten en de Disney Wish zal de haven later dan gepland bereiken. Daarnaast kon Grand Cayman niet bezocht worden door de Disney Fantasy. Ook heeft Disney Cruise Line bekendgemaakt dat de Disney Wonder een geplande stop in Nouméa, Nieuw-Caledonië op 15 oktober overslaan vanwege de aanhoudende onrust in het gebied.

Overig nieuws

  • Zoals in de Daily Disney Roundup van gisteren te lezen was, heeft Donald Duck inmiddels nieuwe buren: Eva Hamerslag en haar zoon Lex. Het satirische platform De Speld haakte in op het nieuws door de inzendingen te presenteren die het, zogenaamd, net niet hadden gehaald.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.