Marvel Studios onthult eerste teaser trailer Thunderbolts*

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 24 september 2024.

Nieuws uit de parken

De Behind the Seeds: Glimmering Greenhouses tour. Beeld: Blogmickey.com
  • Het National Hurricane Center volgt een storing in de Atlantische Oceaan die Florida en mogelijk Disney World kan treffen. De storing zal waarschijnlijk uitgroeien tot een orkaan en kan tegen het einde van deze week de kust van Florida bereiken.
  • Peter Pan’s Flight in Disneyland Paris is weer heropend, maar de scène met de indianen die in Walt Disney World al is omgebouwd is nog in tact. Verwacht werd dat deze ook in Parijs zou worden aangepast.
  • Disney Halloween Festival in Disneyland Paris gaat op dinsdag 1 oktober van start. Een aantal opvallende wijzigingen: Stars on Parade wordt verplaatst naar 11.30 uur. Op de dag van de start is er geen lange avondopenstelling en ook geen speciaal entertainment. De speciale avonden worden later bekendgemaakt.

Bioscoop en Disney+

  • Careful who you assemble: We moeten er nog even op wachten, want de film is pas vanaf mei 2025 te zien in de bioscoop, maar gisteren heeft Marvel Studios alvast de eerste teaser trailer onthuld van Thunderbolts*. Ook is de eerste poster vrijgegeven. In de film keren personages als Yelena Belova, Red Guardian en Bucky Barnes terug.
  • Disney+ heeft aangekondigd dat Tamara Smart de rol van Thalia Grace zal spelen in het tweede seizoen van Percy Jackson and the Olympians. Thalia is de halfgodendochter van Zeus, een krachtige krijger met een rebelse houding.

Disney Cruise Line

  • Disney Cruise Line introduceert twee nieuwe drankjes voor de serie Agatha All Along: een ube kokosnoot latte en een “betoverde” paarse lager, beschikbaar tijdens Halloween on the High Seas. Ook zijn speciale versieringen mogelijk op koffiedranken.
  • De iconische H2O+ producten op Disney Cruise Line zijn na twee jaar vervangen door nieuwe flessen met een Disney-thema. De formules en geuren blijven hetzelfde, maar hebben nu een speels design met Mickey Mouse.

Overig nieuws

  • Disney-fans Grace en Jacob Kocher kochten een Fort Wilderness-hut en verbouwen deze tot hun huis. Ze wilden oorspronkelijk in een tiny house wonen, maar kozen voor deze Disney-hut. Ze delen hun renovatie-avontuur op Instagram.
  • James Earl Jones, een legendarische acteur met een carrière van bijna 70 jaar op Broadway, overleed op 9 september op 93-jarige leeftijd. Broadway Theatres eren hem op 26 september door hun lichten te dimmen.
  • Marvel heeft samengewerkt met 22 melkmerken om kinderen aan te moedigen gezond te blijven. De interactieve website MarvelMilk.com biedt een digitale comic, recepten en een spel. De comic volgt Wyatt Hobart, die superkrachten krijgt van melk en een held wordt.
  • LEGO sets zijn niet voor altijd beschikbaar. De nieuwste updates over de sets die aan het eind van het jaar met pensioen gaan omvatten onder andere LEGO Disney, Marvel, Star Wars en Avatar sets.
  • Marvel Comics brengt op 29 april 2025 de romanadaptatie van de bekroonde comic Black Panther: The Intergalactic Empire of Wakanda uit. Geschreven door Suyi Davies Okungbowa, volgt het verhaal van T’Challa in een strijd tegen een onderdrukkend rijk dat andere galaxy’s beheerst.
  • Fubo heeft de lancering van Venu Sports uitgesteld in een antitrustzaak. Disney, Fox en Warner Bros. Discovery verzoeken nu de rechtbank om de lancering van hun joint venture opnieuw toe te staan. Fubo stelt dat dit concurrentie ondermijnt.
  • Over streamingdiensten gesproken: de bundel van Disney en Warner Bros. Discovery is volgens een uitgebreid artikel van Business Insider uitstekend uit de startblokken geschoten. Veel mensen zien het voordeel van de bundel van Disney+, Hulu en Max dus wel in.
  • Disneyland neemt sinds 2008 deel aan het Canstruction Orange County evenement om voedselonzekerheid onder de aandacht te brengen. Dit jaar bouwden de VoluntEARS een sculptuur van Louis, de alligator uit The Princess and the Frog, met meer dan 8.000 ingezamelde blikken.
De sculptuur van Louis. Beeld: Laughing Place

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.