Eerste character posters voor The Acolyte zijn onthuld

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 29 mei 2024.

Nieuws uit de parken

Bron: ED92
  • Disneyland Paris heeft onderstaande video gedeeld op YouTube met een kijkje achter de schermen van de nieuwe show Alice and the Queen of Hearts: Return to Wonderland in het Walt Disney Studios Park, te zien van 25 mei tot 29 september 2024. De video toont repetities, muziekopnames en BMX-integratie van de show.
  • Tiana’s Bayou Adventure in Walt Disney World heeft een indrukwekkende wateropslagtoren van 9,75 meter hoog, ontworpen door Walt Disney Imagineering en Icarus Exhibits. Icarus, gespecialiseerd in thematische ontwerpen, werkte nauw samen met Disney om de toren te realiseren. Dit project, vol trots uitgevoerd, markeert een langdurige samenwerking en weerspiegelt Icarus’ vakmanschap en toewijding.
  • De trailer van de tweede aflevering van de YouTube-serie We Call It Imagineering is verschenen. Daarin een paar snelle beelden vanuit de Tiana’s Bayou Adventure attractie. We zien het buitengedeelte bij Tiana’s Foods garden en het moment dat gasten het showgebouw weer binnengaan na een afdaling. BlogMickey heeft screenshots online gezet.
  • EPCOT heeft deze zomer 93 dagen geen festival, wat sinds COVID ongekend is. Voor COVID waren lange zomerse festivals zeldzaam. Dit jaar keert Disney terug naar pre-COVID praktijken, zonder festival en met nieuwe attracties zoals de CommuniCore Hall & Plaza. Hier kunnen gasten genieten van de ¡Celebración Encanto! show en een Mickey & Friends meet & greet. Tijdens deze zomer zonder festivals blijven sommige eetgelegenheden in EPCOT wel open. Bezoekers kunnen terecht bij Tangierine Café, Swirled Showcase, Refreshment Port, Refreshment Outpost en Refreshment Station.
  • In Walt Disney World is een nieuwe collectie kleding, speelgoed en accessoires gelanceerd die aansluit bij de aankomende Pixar-film Inside Out 2. De artikelen zijn te vinden in de Emporium op Main Street U.S.A. in het Magic Kingdom.
  • Het Swan and Dolphin Hotel kondigt de terugkeer van de Food & Wine Classic aan, die dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert op 15 en 16 november. Gasten kunnen genieten van extra tijd, speciale bundelaanbiedingen, en een eerbetoon aan het evenement.
  • Ontdek het magische plezier van Disney’s H2O Glow Nights in Typhoon Lagoon met deze review van Chip Company. Deze after-hours ervaring verandert het waterpark in een bruisend nachtparadijs vol uniek Disney-vermaak.
  • Disney’s Wilderness Lodge heeft zijn 30-jarig bestaan gevierd ​​op 28 mei jl. Het resort, omgeven door prachtige natuur, eert zijn unieke ontwerp en onvergetelijke ervaringen, mogelijk gemaakt door toegewijde medewerkers.
  • In juni viert de Patina Restaurant Group in Disney Springs de LGBTQIA+ gemeenschap met kleurrijke Pride Month cocktails, waaronder de Spicy Ms. Margarita en Proud Paloma, gemaakt met 21Seeds tequila. Opbrengsten gaan naar The Center Orlando ter ondersteuning van de gemeenschap.
  • Disney Live Entertainment zoekt seizoensgebonden look-a-likes voor Encanto‘s Isabela en Luisa voor het Disneyland Resort in Anaheim. De rollen omvatten dagelijkse ontmoetingen met gasten, handtekeningen geven, poseren voor foto’s en magische momenten creëren.
  • Dit weekend viert Disneyland de vijfde verjaardag van Star Wars: Galaxy’s Edge met een speciale aanbieding bij Docking Bay 7 Food and Cargo. Het nieuwe gerecht, BBQ Pork Shanks, wordt geserveerd met een salade van prei en spruitjes en een bosbessenmaïsmuffin en is beschikbaar van 31 mei tot en met 2 juni.
  • De nieuwe Peter Pan-popcornbucket is nu verkrijgbaar bij Tokyo DisneySea, voorafgaand aan de grote opening van Fantasy Springs. De bucket, ontworpen als de bovenste helft van de Londense klokkentoren met Big Ben, toont verschillende afbeeldingen op elk van de vier zijden. Een daarvan bevat Peter en de Darling-kinderen voor het klokgezicht, een scène uit de film van 1953. Andere zijden tonen Peter met Wendy, John en Michael in vlucht, een eenvoudig klokgezicht en Captain Hook met Smee op de Jolly Roger. Tinker Bell is aan de riem bevestigd. De bucket kan verlicht worden en de lichtintensiteit varieert afhankelijk van de hoeveelheid popcorn.
Bron: WDW News Today
  • Gasten van het Fantasy Springs Hotel in Tokyo DisneySea hebben exclusieve toegang tot de Fantasy Springs Entrance. Dit geeft directe toegang tot Fantasy Springs via overdekte loopbruggen. Het verschilt van de Fantasy Springs Entryway en opent officieel op 6 juni.

Bioscoop en Disney+

  • Pixar geeft een kijkje achter de schermen bij de opnames waar Ayo Edebiri haar stem leende aan Envy, een van de nieuwe emoties in Inside Out 2. Envy is slechts een van de nieuwe emoties die we gaan zien. Makers Mark Nielsen en Kelsey Mann spraken met Deadline over deze uitbreiding van Riley’s tienerbrein. De film komt op 17 juli in de bioscoop.
  • Morgen kan je in de Daily Disney Roundup de nieuwe trailer voor Moana 2 zien, maar bekijk hieronder alvast naar de poster die naar buiten is gebracht. De film is vanaf 27 november te zien in de bioscoop.
  • Ontdek Millie Gibson’s eerste dag op de set van Doctor Who in 2022 met een nieuwe video van de productie van ’73 Yards’. Het was haar eerste opname, hoewel het als vijfde werd uitgezonden. Gibson deelt haar make-up en trailerervaringen.
  • Op het YouTube kanaal van Disney+ in Hong Kong is een preview verschenen van For the First Time in Forever: The Making of World of Frozen, de docu over het maken van dit themagebied. De special wordt gepresenteerd door de Koreaanse popster Taeyeon, lid van de meidengroep Girls’ Generation. Vanaf 7 juni te zien.

Overig nieuws

  • Kingdom Hearts komt op 13 juni voor het eerst naar Steam. Spelers kunnen avonturen beleven met Sora, Donald Duck en Goofy door de hele Dark Seeker Saga. Bij de release van Kingdom Hearts III + Re Mind DLC kunnen spelers de exclusieve Dead of Night Keyblade bemachtigen met speciale in-game effecten.
  • Disney Store heeft de eerste reeks van de 2024 Sketchbook Ornamenten aangekondigd. Hoewel kerst nog ver weg is, kun je nooit te vroeg beginnen met het kopen van Disney-decoraties. De eerste ontwerpen zijn gebaseerd op Disney Park iconen.
Bron: Laughing Place

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.