Disneyland Park Passes uitverkocht voor openingsdag Tiana’s Bayou Adventure

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 6 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Alle Park Pass-reserveringen voor Disneyland Park zijn geboekt voor de dag dat Tiana’s Bayou Adventure opent (15 november). Er zijn nog wel Park Pass reserveringen beschikbaar voor Disney California Adventure. Vanaf daar kunnen gasten eventueel park hoppen naar Disneyland om de vervanger van Splash Mountain te beleven.
  • De Disney Parks en Disney Eats Instagram accounts hebben aangekondigd dat er in het Disneyland Resort een popcorn bucket komt van Stitch als vampier. Deze zal ook verkrijgbaar zijn op Disney Cruise Line schepen tijdens Halloween on the High Seas.
  • Volgens geruchten komt de Lightning Lane Premier Pass naar Walt Disney World. Deze zou vergelijkbaar zijn met de Universal Express-pas bij Universal Orlando Resort. Bezoekers in het bezit van zo’n Lightning Lane Premier Pass kunnen één keer de wachtrij overslaan van de in aanmerking komende Lightning Lane-attracties, zonder dat ze een tijdvak hoeven te reserveren.

Bioscoop en Disney+

  • Ook vandaag weer Agatha All Along in de Daily Disney Roundup. Onderstaande featurette focust op Kathryn Hahn als Agatha Harkness en hoe er oude Hollywood technieken gebruikt zijn bij het maken van de serie.
  • Volgens insiders gaat Disney de komende jaren minder Star Wars series produceren vergeleken met de afgelopen jaren. In plaats van twee live action series hoeven we nog maar één live action serie per jaar te verwachten.
  • De serie 9-1-1: Lone Star zal na het komende vijfde seizoen tot een einde komen. De serie is een spin-off van 9-1-1 waarvan later deze maand het achtste seizoen gaat beginnen. Die serie maakte afgelopen jaar nog de overstap van Fox naar ABC, maar men verwacht niet dat dit ook met 9-1-1: Lone Star gaat gebeuren.
  • Volgens Variety heeft Disney de productie van de film The Graveyard Book gepauzeerd na beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Neil Gaiman, de schrijver van het boek waarop de film gebaseerd is. De film is nog niet officieel gecanceld, maar de ontwikkeling ervan is stilgelegd na de beweringen over Gaiman, hoewel hij verder niets met de film te maken heeft.

Disney Cruise Line

  • Disney heeft officieel aangekondigd dat gasten hun huwelijk of huwelijksgeloften kunnen vernieuwen aan boord van de Disney Destiny. De ceremonies zullen plaatsvinden in de Grand Hall waar tot 40 gasten bij aanwezig kunnen zijn. De kosten zijn vanaf vijf duizend dollar.
Foto: Disney Cruise Line

Overig nieuws

  • De kersverse Disney Legend Joe Rohde heeft zijn Disney Legend-beeldje gekregen. En het uitpakken daarvan heeft hij in een grappig filmpje gedeeld op zijn Instagram account.
  • Eerder deze zomer lekten er gegevens van Disney uit door een hack. Naast onder andere paspoortnummers van bemanningsleden van de Disney Cruise Line en contactgegevens van gasten van de Disney Cruise Line en het Disneyland Resort ging het ook om omzetgegevens van Genie+ en de streamingdiensten. Volgens de data genereerde Genie+ bij Walt Disney World meer dan 724 miljoen dollar aan inkomsten. In het tweede kwartaal van 2024 zou er met Disney+, ESPN+ en Hulu zo’n 2,4 miljard dollar zijn verdiend.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.