Line-up compleet voor Disney in Concert: Believe in Magic

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 12 september 2024.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Paris heeft de brochure voor de periode april 2025 tot en met maart 2026 uitgebracht. daarin vinden we onder meer de nieuwe avondshow (vanaf januari) die vuurwerk en drones zal combineren.
  • De show Alice & the Queen of Hearts: Back to Wonderland in het Walt Disney Studios Park zal binnenkort pauzeren, maar keert terug in het voorjaar van 2025. Disney Jr. Dream Factory is niet terug te zien in de brochure. Lees ook de volledige brochure.
  • De ambassadeurs van Disneyland Paris en Disney Live Entertainment deelden op hun Instagram-pagina een video van een Cast Member die twee heel verschillende banen heeft. Overdag is Thomas operationeel technicus bij Disney Live Entertainment maar ‘s avonds is hij een DJ in Disney Village.
  • Het allereerste meerdaagse Make-A-Wish-evenement in het Disneyland Resort werd gisteravond afgesloten met een speciale Star Wars-themashow in Galaxy’s Edge. Negentien kinderen en hun families zullen tijdens Blaze Your Path: A Star Wars Adventure strijden tegen de First Order samen met Rey, Vi Moradi, Chewbacca en leden van de Resistance.

Bioscoop en Disney+

  • Ewan McGregor krijgt vandaag zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Speciaal daarvoor blikt hij in Variety uitgebreid terug op zijn carrière. En natuurlijk mag zijn rol als Obi-Wan Kenobi niet ontbreken. Daarover zegt hij: “Ik hoop echt dat we de kans krijgen het nog een keer te doen. Tussen waar we in de serie eindigden en wanneer Alec Guinness op het scherm verschijnt met Luke Skywalker, denk ik dat er nog een paar verhalen te vertellen zijn.”
  • Kathryn Hahn was gisteren te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ze vertelde onder andere over hoe het was om te horen over de WandaVision spin-off Agatha All Along en het samenwerken met Aubrey Plaza en Patti LuPone. Tijdens het interview werd ook een nieuw fragment vertoond.
  • The Secret Lives of Mormon Wives is tot nu toe de best bekeken ongescripte première van het jaar, gebaseerd op drie dagen aan streaminggegevens op Hulu en Disney+. De kijkcijfers waren hoger dan die van andere populaire series zonder script, zoals The Kardashians.
  • Brendan Gleeson en Jack Huston zijn gecast in Spider-Noir. Deze Spider-Man spin-off serie wordt door Sony gemaakt voor Prime Video van Amazon. Eerder werd al bekend dat Nicolas Cage te zien zal zijn in de serie.

Disney Cruise Line

  • Vorige maand werd besloten dat de Disney Dream niet in Amsterdam zou aanmeren vanwege mogelijke blokkades van Extinction Rebellion. De Gemeente Amsterdam heeft nu uitgerekend dat dit hen zo’n 56.000 euro aan toeristenbelasting heeft gekost. Ook is de schatting gemaakt dat Amsterdamse ondernemers 300 duizend euro misgelopen zijn.

Overig nieuws

  • De line-up van Disney in Concert: Believe in Magic is compleet. Soy Kroon, Gaia Aikman, Jim Bakkum, Bettina Holwerda en Stanley Burleson staan op 4 januari samen met de eerder aangekondigde Vajèn van den Bosch en Emma Kok op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam.
  • Een 45-jarige vrouw is gearresteerd omdat ze een jonge vrouw duizenden dollars aan contant geld heeft afhandig gemaakt. Ze deed zich voor als een werknemer van de Oriental Land Company (het bedrijf achter Tokyo Disney Resort) en beloofde de jonge vrouw personeelskorting.
  • Zanger, acteur en comedian Wayne Brady liet voor zijn documentaireserie The Family Remix een droom in vervulling gaan: hij mocht zingen met de Dapper Dans op Main Street USA in Magic Kingdom.
@freeform

you’re looking very dapper, @Wayne Brady 😉 @Maile Masako @Mandietaketa @Jason

♬ original sound – Freeform
  • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics is inmiddels verkrijgbaar op PlayStation, Nintendo Switch en Steam (de Xbox versie volgt in 2025). En dus is er een lauch trailer verschenen. Deze collectie bevat de volgende games:  X-Men Children of the Atom, Marvel Super Heroes, Marvel vs. Capcom Clash of Super Heroes, Marvel vs. Capcom 2 New Age of Heroes, Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, X-Men vs. Street Fighter en The Punisher.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.