Skip to content →

D-Tales #113 – FanDaze en Marvel Summer of Superheroes

D-Tales #113 – FanDaze en Marvel Summer of Superheroes
D-Tales

 
 
00:00 / 01:03:58
 
1X
 

Disneyland Paris is heel lekker bezig de laatste tijd! In één maand tijd hosten ze drie grote events; van het InsidEars Launch Event half mei tot het fan-evenement FanDaze vorige week en de start van het zomerseizoen Marvel Summer of Superheroes afgelopen weekend. Eén daarvan hadden wij al uitgebreid besproken, maar FanDaze en Marvel Summer of Superheroes nog niet. Dat gaan we in deze aflevering helemaal goedmaken.

Zelf waren we niet aanwezig tijdens FanDaze, maar veel van onze luisteraars en internationale social media accounts wel. Zo kregen we een heel goed beeld van alle festiviteiten. Veel characters, héél véél characters. Ook veel exclusieve characters. Maar ook een interview met Walt Disney Imagineer Tom Fitzgerald waar we iets meer te weten komen over de opknapbeurt van Phantom Manor. Een geslaagd evenement voor Parijs wat waarschijnlijk meerdere opvolgers krijgt.

Afgelopen weekend was het dan tijd voor Marvel om te shinen. Razende reporter Michiel was aanwezig tijdens het groots opgezette lanceerevenement. Maar liefst drie nieuwe shows werden gepresenteerd, waarvan de Marvel Superheroes United show in het Cinémagique Theater uiteraard het hoogtepunt was. Een blik aan Avenger personeel en superhelden werd opengetrokken om dit stoere seizoen feestelijk, en onder strenge beveiliging, te openen. Michiel neemt ons mee door zijn weekend.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.