D-Tales #112 – Virtuele rondleiding door Epcot – World Showcase

D-Tales
D-Tales
D-Tales #112 - Virtuele rondleiding door Epcot - World Showcase
/

In aflevering 112 nemen Jorn en Ralf je mee op een virtuele wandeling door EPCOT, en wel door het World Showcase gedeelte van het park. Beginnend bij het Canada paviljoen staan we stil bij de verschillende landen, de verborgen pareltjes en de onderdelen die nooit tot wasdom zijn gekomen.

Uiteraard blikken we ook vooruit naar de veranderingen in het Frankrijk paviljoen en de komst van het Disney Skyliner station bij de International Gateway.

D-Tales zou D-Tales niet zijn als we rustig de tijd nemen om het eten dat bij de verschillende landen te krijgen is, onder de loep te nemen.

Paspoort in de hand, here we go!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

 • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
 • Alle afleveringen van D-Tales zijn ook te vinden op Spotify.
 • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
 • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
 • Heb je een Android-telefoon? Je vindt D-Tales in de gratis Google Podcast app door hier te klikken.
 • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
 • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

8 reacties

 1. Dit was echt erg leuk

 2. Ik wil jullie even wijzen op een mama-appelsapje voor de Disney fans: Het begin van This is America: ga-ga-ga-ga-ga dole dole whip

 3. Agent p’s World Showcase Adventure is werkelijk waar fantastisch in Epcot! Met kinderen door World Showcase kan lastig zijn door al het lopen, maar dankzij deze speurtocht krijgen de landen een ander perspectief. Een echte aanrader!

  • Ja klopt, die hadden we al even aangestipt in Aflevering 108 (https://www.d-log.nl/podcast/d-tales-108/), maar technisch gezien hoort ie bij afl. 112… 🙂

   • Dankje Ralf voor de link! Die ga ik zeker nog eens beluisteren dan. Agent P’s Adventure was echt een heerlijke speurtocht, een van de leukste momenten in WDW. De kinderen (maar vooral ik) gingen er helemaal in op! Geweldig was dat.

    Complimenten nog voor jullie leuke, gezellige, maar vooral interessante blog. Ik geniet enorm van jullie kennis over Disney, vooral de brede kijk op economie, technologie, amusement en creativiteit. Allemaal ontstaan vanuit de liefde voor die magie. Prachtig!

    Dankjewel Ralf, Jorn en Michiel! Goed bezig.

    • Graag gedaan en dat horen we graag. Let op: uiteraard willen we dat je m terugluisters, maar we stippen Agent P. maar heel even kort aan hoor. Maar goed, wel een leuk onderwerp om eens over door te bomen. Interactiviteit in de parken.

 4. Zeker een interessant onderwerp! De interactie is genieten en de beloning bij het vinden van de hints nog meer. Je ziet details die je anders nooit gezien zou hebben. Wat een ontdekkingen hebben we gedaan. We zijn sowieso fan van Phineas en Ferb en Perry, geweldige humor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.