D-Tales #100 – Feest met onze vaste luisteraars! Woo-hoo!

D-Tales #100 – Feest met onze vaste luisteraars! Woo-hoo!
D-Tales

 
Play/Pause Episode
00:00 /
Rewind 30 Seconds
1X

Na twee jaar bijna elke week een nieuwe aflevering is het EINDELIJK zover: de 100ste aflevering van D-Tales!!!

Live vanuit VUE Cinemas in Hilversum brengen Ralf, Jorn en Michiel het aanwezige publiek van vaste luisteraars op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de wereld van Disney.

Een quiz over 100 aflevering D-Tales om te kijken wie zich de grootste fan mag noemen, Ralf die live verticaal gaat met bijbehorende PowerPoint, een bak geld om in te zwemmen en veel eenden. Heel veel eenden.

We zijn, met medewerking van The Walt Disney Company Netherlands, uitgenodigd om onze jubileumaflevering te vieren vanaf het launch-event van de reboot van DuckTales in Nederland. Woo-hoo!

Het was een groots feest en heel erg leuk om samen met een groep vaste luisteraars te vieren. Tot onze grootste verbazing had één van die luisteraars ook nog een heel erg gaaf cadeau geregeld…

Op naar de volgende 100!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

2 reacties

  1. Het was superleuk om erbij te zijn. Ik zeg: eens per jaar de D-tales Meetup!

  2. Als eerste. Gefeliciteerd !!!!!!! Helaas was ik er niet maar ik vondt het een hele leuke aflevering. Ga zo door mannen op naar de 200

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.