D-Tales #090 – Fox, Trump, Galaxy’s Edge en D-Tales in 2018

Ralf en Michiel zijn achter de microfoon gekropen en bespreken onder andere hét nieuws van afgelopen week: de overname van Fox.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #090 - Fox, Trump, Galaxy's Edge en D-Tales in 2018
/

Een ouderwetse podcast dit keer. Helaas zonder Jorn, want die is (weliswaar zonder stem) de Frozen Sing-a-long aan het doen. Ralf en Michiel nemen je mee langs het grootste Disney nieuws van afgelopen week. Nu het stof is gaan liggen laten wij ons licht schijnen over de gevolgen van de overname van grote onderdelen van Fox. Wat betekent het voor de films, de nieuwe streamingdienst en de parken?

Deze week ging ook The Hall of Presidents weer open, mét een sprekende Donald Trump als Audio Animatronic. De kritieken zijn niet mals op zowel het feit dát hij een rol heeft gekregen als hoe Disney het heeft uitgevoerd. Wij proberen het objectief te beoordelen…

En dan de constructie updates: Galaxy’s Edge in de Hollywood Studio’s krijgt steeds meer vorm. helemaal nu de toegangspoort vanuit Grand Avenue volledig zichtbaar is. Wat kunnen we verwachten en welke keuzes zijn er gemaakt.

Tenslotte blikken we vooruit op 2018, waarin we een iets andere opzet gaan hanteren voor D-Tales. Oordoppen in, volume op 10 (7 of 8 mag ook) en veel plezier met D-Tales aflevering 90!

foto: wdwmagic.com

 

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.