D-Tales #077 – X. Atencio – het heengaan van een Disney legend

In aflevering 77 staan we stil bij het overlijden van X Atencio, krijgen we een banshee op bezoek en bespreken we het verloop en de nasleep van orkaan Irma in Florida.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #077 - X. Atencio - het heengaan van een Disney legend
/

Op 10 september 2017 overleed Xavier Francis Atencio, beter bekend als X Atencio. In Aflevering 77 staan we stil bij zijn werk en betekenis voor The Walt Disney Company.

Uiteraard staan we ook stil bij de gevolgen van orkaan Irma die over Florida raasde, is er een klein beetje meer informatie over de Fan Daze en keert een oude bekende terug voor Sytar Wars Episode IX.

Veel plezier met aflevering 77.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.