D-Tales #076 – FanDaze in Parijs, Halloween in Anaheim en bouwen in Orlando

Disneyland Parijs geeft de Studios een voorname plek in de kerstviering, de Fandaze komen eraan en wat gaat Jorn meemaken in Anaheim.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #076 - FanDaze in Parijs, Halloween in Anaheim en bouwen in Orlando
/

Voor aflevering 76 kwamen we weer eens fysiek bij elkaar om te praten over wat er gaat gebeuren met de FanDaze in Parijs, de manier waarop er kerst gevierd gaat worden in de Studios en hoe ook het theater in Discoveryland onderdeel uit gaat maken van het Star Wars aanbod. We blikken vooruit naar Jorns reis naar California en bespreken wat hij kan gaan verwachten met Halloween aldaar.

We spelen een unieke audioquiz, die speciaal voor D-tales door luisteraar Sven gemaakt is én we gaan verticaal in Anaheim en Florida! Want was 2017 al een heftig jaar met de opening van Pandora. De echte strijd in Florida moet nog losbarsten met alle plannen die Disney én Universal hebben gelanceerd.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Eén reactie

  1. Leuke uitzending weer. Ik ben ook net als jullie enorm benieuwd wat ze met de fan daze gaan doen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.