D-Tales #074 – Star Wars Galaxy’s Edge voor Parijs?

We’re back baby! Tweederde van de crew is terug van de zomerstop - Ralf geniet nog even verder in Orlando - om je weer helemaal bij te praten over de laatste nieuwtjes en geruchten uit de wereld van de Disneyparken. Met deze week vooral veel aandacht voor Parijs…
D-Tales
D-Tales
D-Tales #074 - Star Wars Galaxy's Edge voor Parijs?
/

We’re back baby! Tweederde van de crew is terug van de zomerstop – Ralf geniet nog even verder in Orlando – om je weer helemaal bij te praten over de laatste nieuwtjes en geruchten uit de wereld van de Disneyparken. Met deze week vooral veel aandacht voor Parijs…

Zo zijn er tijdens onze afwezigheid redelijk wat geruchtenstromen op gang gekomen over de directe toekomst van ons resort na de vieringen van de 25ste verjaardag. Welke nieuwe attracties en vooral overlays kunnen we verwachten in beide parken? We bespreken het uitgebreid!

Maar we gaan natuurlijk ook even de oceaan over – interessante geruchten over Disney’s Animal Kingdom. Helaas geen #ralfgaatverticaal deze keer, want Ralf ligt even horizontaal in de wavepool van Typhoon Lagoon. Waar hij overigens wel zo sportief is geweest om ons volledig bij te praten over zijn Disneyavonturen in Orlando.

Doe je koptelefoon op, oortjes in of zet je autoradio net even dat tandje harder en geniet van weer een bomvol uur Disney-onzin! It’s good to be back!


Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.