D-Tales #073 – Jullie top-5 verdwenen Disney-attracties

D-Tales #073 – Jullie top-5 verdwenen Disney-attracties
D-Tales

 
 
00:00 / 01:44:55
 
1X
 

In aflevering 73 van D-tales bespreken we de top 5 van verdwenen Disney attracties, volgens onze luisteraars. Ralf en Jorn nemen je even mee terug in de tijd en bespreken de redenen waarom deze attracties zo gemist worden. Uiteraard nemen we ook het nieuws nog even met je door, want na D23 is er best veel gebeurd in de parken.

NB: In de podcast hebben we het kort over Disney Legend Marty Sklar. Op vrijdagochtend 28 juli is bekend gemaakt dat Marty Sklar op 83 jarige leeftijd is overleden. Uiteraard wisten wij dit nog niet tijdens de opname.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Eén reactie

  1. Super uitzending weer! Jullie maken mijn marathon trainingen een stukje makkelijker!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.