D-Tales #067: Overal wordt gebouwd, de nabije toekomst van de parken

Nu overal wordt gebouwd in de Disney Resorts wereldwijd, kan en mag Parijs niet achterblijven. Aan de hand van het actuele nieuws, nemen we een kijkje in de nabije toekomst.
D-Tales
D-Tales #067: Overal wordt gebouwd, de nabije toekomst van de parken
/

Deze week bespreken we aan de hand van het actuele nieuws de bouwwerkzaamheden die wereldwijd in de resorts plaatsvinden. Het meeste aandacht naar de parken in Amerika omdat daar momenteel bijna dagelijks de updates van binnen komen. We staan wat langer stil bij wat er allemaal in de Disney Hollywood Studios gaat gebeuren. Star Wars, misschien wel meer Muppets, wat gaat er gebeuren met de mogelijke Mickey Ride en komt Monsters Inc. ook de line-up versterken? Het lijkt er bovendien op dat het veelbesproken Star Wars hotel er gaat komen en gaat openen met een bescheiden 400 kamers.

In Anaheim kijken we naar de ontstaansgeschiedenis van compleet gethematiseerde landen aan de hand van het onlangs weer geopende Tom Sawyer Island. Ligt hier de basis van o.a. Pandora en Star Wars Land? Parijs kan natuurlijk niet achterblijven. Euro Disney verdween deze week van de beurs en we maken op op voor de komst van jack Sparrow als de Pirates of the carribean over een maandje weer open gaat. Veel plezier met aflevering 67!

2 reacties

 1. Bob Iger heeft in een interview over de eerste verjaardag van Shanghai, min of meer toegegeven dat Disney nog wel een park/resort in China wil.

 2. Beste heren van D-tales en D-tales fanaten,

  Wekelijks beluister ik met veel plezier de podcast, en hoewel ik een jaar geleden mijzelf niet zou omschrijven als Disney-nerd, gaat het nu wel aardig die kant op.
  De oogaanschijnlijk “nutteloze” feitjes komen goed van pas, bijvoorbeeld als je met je geliefde Beauty and the Beast aan het kijken bent, je de film even stopzet om over het Be Our guest restaurant te vertellen, je uiteindelijk overgaat tot een verhaal over Oreo koekjes en the grey stuff, en het vervolgens helemaal afdwaald naar de Dole-whip.

  Mannen heel erg veel dank voor deze positieve, leuke podcast. Ik kwam de volgende aanbieding voor een vlucht naar Orlando tegen (269 euro retour vanaf Amsterdam). Je moet er wel even voor in het vliegtuig zitten en precies zie dagen kunnen, maar ik zou zeggen: d-talers doe er je voordeel mee!

  https://www.paperflies.com/vliegtickets/DUS/MCO/2017-09-11/2017-09-30/1/0/0/economy

  Groeten Tim

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.