D-Tales #025 – Wat gebeurt er na de 25e verjaardag in Parijs, Zika preventie in WDW en Marvel theatershow komt naar Europa!

D-Tales #025 – Wat gebeurt er na de 25e verjaardag in Parijs, Zika preventie in WDW en Marvel theatershow komt naar Europa!
D-Tales

 
Play/Pause Episode
00:00 / 01:43:22
Rewind 30 Seconds
1X

Taart en slingers, D-Tales is toe aan zijn 25e aflevering.

We staan in ons nieuwsrondje stil bij de maatregelen die onlangs genomen zijn in het kader van het Zika Virus. Welke gevolgen heeft dit en wat heeft het voormalige waterpark River Country in WDW hier mee te maken? Welke infrastructurele wijzigingen staan er op stapel in WDW en wat kan dit betekenen? Met Google Maps bij de hand leiden we je door de jungle aan wegen, moeras en resorts in Florida. En tenslotte, wat betekent de overname van Dreamworks Animation door Comcast (Universal)?

Na dit nieuwsrondje dat – zoals inmiddels de gewoonte is geworden – uitmondt in het nemen van diverse afslagen, zijweggetjes en lumineuze hersenspinsels, vertellen we wat meer over de actie die we momenteel op onze site hebben. Marvel komt met een spectaculaire theatershow naar Europa en wij mogen meekijken achter de schermen en tickets weggeven voor de Show in november. Is dit een eerste grote testcase voor Marvel in Europa?

Tenslotte bespreken we uitgebreid onze ideeën voor Disneyland Paris, na de 25e verjaardag. Over 1 ding zijn we het eens: In de studios moet het allemaal gaan gebeuren. Wordt het Marvel, wordt het de al eerder besproken verdubbeling(!) in grootte van het park en wat gaat er met het thema en de naam van het park gebeuren? Kortom, volop speculatie en whishful thinking en voor ons het ideale moment om de gedachten de vrije loop te laten.

==============

SHOWNOTES

De shownotes volgens zo snel als mogelijk!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.