Daily Disney Roundup: woensdag 9 mei 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 9 mei 2018.

  • De overname van Fox door Disney staat op losse schroeven door een mogelijk hoger bod van Comcast. Aan de andere kant: als Disney samen met Comcast aan tafel moet hierover kunnen ze misschien ook wat afspraken maken over Marvel in de themaparken, aangezien Comcast eigenaar is van Universal?
  • Disney heeft het afgelopen kwartaal fors betere resultaten geboekt ten opzichten van een jaar eerder
  • Bij de presentatie van de cijfers liet Bob Iger weten zeker niet uit te sluiten dat er ergens ter wereld nog wel eens een nieuw resort gebouwd gaat worden
  • Na de nog titelloze Avengers-film die in 2019 uitkomt zouden er nog wel eens meer gemaakt kunnen worden
  • Ook in de The Happiest Place On Earth schuift er wel eens een wolkje voor de immer lachende zon
  • Je moet er even de tijd voor nemen maar man wat is dit de moeite waard: een uitgebreide recensie van Shanghai Disneyland
  • En: woensdag, D-Tales dag! Trek je virtuele wandelschoenen aan en loop met ons mee door Epcot; het tweede park van Walt Disney World. In dit eerste deel gaan we uitgebreid langs alle attracties, winkeltjes en restaurants van Future World. Wat is er veranderd sinds de opening van het park in 1982 en wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten? Binnenkort trekken we er nog een keer op uit, maar ditmaal rond World Showcase Lagoon om de negen landenpaviljoens van World Showcase uitgebreid aan de tand te voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.