Daily Disney Roundup: donderdag 1 november 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van november 1 november 2018.

2 reacties

  1. Dag D-log
    1.Ik las net een artikel van wdwnt.com over de seizoenen van volgend jaar. Electroland wordt verplaatst naar het Disneylqnd park. Heeft dit te maken met de werkzaamheden in backlot van de studios?
    2. Nu universal verder denederd met park 3, wat is de reactie van Disney daarop? Ook een nieuw park of juist uitbereidingen? Ben benieuwd naar jullie ideeën.

    Groet Marcel

  2. Word eerst tijd dat ze in wdw de oude oubollige attracties eruit gaan gooien. Of prijzen heel ver naar beneden gaan gooien. Epcot is echt flink verouderd. Hollywood studios is op zich vrij klein maar daar komt volgend jaar verandering in. Magic kingdom heeft van de 80+ atttracties op de map meer dan de helft eet en drink gelegenheden. Ben er meerdere keren geweest maar de prijs blijft stijgen maar er komt te weinig bij. Daar naast blijft eten en drinken zeer duur en vaak slecht tegenover amerikaanse fastfood buiten de poort. 4 parken en 2 waterparken kunnen ze beter verkleinen. Daar integen is universal studios nog leuk en hebben ze de optie voor 1 prijs de hele dag drinken. Zonde dat de mealdeal er niet meer is zoals 4 jaar terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.