Ga met D-Tales mee naar Anaheim!

In samenwerking met Florivida organiseren we in het voorjaar van 2023 een fantastische groepsreis: "In de voetsporen van Walt: 100 jaar Walt Disney Company."
Sleeping Beauty Castle in Disneyland Park (Bron: Christian Thompson/Disneyland Resort)

In samenwerking met Florivida organiseren we in het voorjaar van 2023 een fantastische groepsreis: “In de voetsporen van Walt: 100 jaar Walt Disney Company”.

Er is geen beter moment om Los Angeles en Disneyland te bezoeken dan in 2023: dan viert de Walt Disney Company namelijk haar 100e verjaardag! De Disney-parken vieren dat met ondermeer de opening van de langverwachte nieuwe attractie Mickey & Minnie’s Runaway Railway, een nieuwe avondshow in zowel Disneyland als Disney California Adventure en exclusieve snacks en merchandise. De reis om het leven van Walt en zijn werk te vieren valt in het meest feestelijke jaar dat je maar kunt bedenken!

🚨Let op: extra voordeel voor onze Donalteurs!🚨

Voor deze reis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Donalteurs die vóór 8 november boeken, krijgen niet alleen €250,00 korting, maar hebben ook voorrang op een plaats! Bovendien ontvangen zij ook nog eens een unieke en exclusieve D-Tales Goodie

Hoe ziet de reis eruit?

We beginnen onze reis op zaterdag 29 april 2023 op Schiphol waar we aan boord stappen van het KLM toestel dat ons non-stop vervoert naar de Amerikaanse Westkust. 

Aangekomen in Los Angeles checken we in in het 4**** Hilton Glendale, vlakbij de ‘glitz and the glamour’ van Hollywood. We verblijven in totaal 3 nachten op deze locatie. 

Naast je persoonlijke vrije tijd om Los Angeles, Hollywood, Santa Monica of Universal Studios Hollywood te bezoeken, staat in deze stad onze eerste tour centraal:

  • Ga samen met Michiel Veenstra mee op een rondgang langs de bijzondere plekken in en om de stad die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Walt, Roy en The Disney Company. We bezoeken onder andere de plek van de eerste studio, de huizen van Walt en Roy en natuurlijk de carrousel in Griffith park. Hier kreeg Walt het idee voor zijn Disneyland. We besluiten de tour met een bezoek aan het El Capitan theater midden op Hollywood Boulevard, de klassieke bioscoop van The Walt Disney Company. In (en buiten) de bus pakt Michiel de microfoon om toelichting, uitleg en duiding te geven!

Op dag 4 vertrekken we vroeg in de ochtend naar Anaheim, om ons nog verder onder te dompelen in Disney sferen. Na aankomst in het ****Hilton Anaheim, dat op loopafstand ligt van het Disneyland resort, is het tijd om je toegangskaart voor de eerste keer af te laten stempelen.


Disney California Adventure (Joshua Sudock/Disneyland Resort)

Voor elke deelnemer ligt er namelijk een hopperticket klaar waarmee je vier dagen onbeperkt toegang hebt tot de twee themaparken: Disneyland en Disney California Adventure.

Naast het genieten van en slenteren door de parken in je eigen tijd en tempo, hebben we ook hier een bijzonder programma. 

  • In de ‘Disney Californië Adventure Tour’ neemt Michiel je mee door het Hollywood van de jaren 20 en de uitwerking hiervan in het park. Michiel vertelt daarnaast over de opmerkelijke transformatie die het park sinds de opening heeft doorgemaakt.
  • In Disneyland, het park waar het succesverhaal van de parken in 1955 begon, komt alles samen in de ‘Walt’s Disneyland Tour’. Vol passie, energie én emotie neemt Michiel je mee langs de plekken in het park die je als Disneyfan niet mag missen, beleven we Galaxy’s Edge, maar voeren we je ook mee naar het perspectief, de romantiek en de hectiek van ‘Opening day’.

Op zaterdag 6 mei vertrekken we na een enerverende trip weer naar huis, waarbij we op zondag 7 mei weer voet aan de grond zetten in Nederland.

Uiteraard is het ook mogelijk om je reis te verlengen. Hiervoor hebben we een aantal interessante voorbeeldreizen samengesteld, die we volledig naar jouw wensen en budget kunnen aanpassen

Klik hier voor alle informatie over deze bijzondere reis én de mogelijkheid om jouw plaats zeker te stellen vind je op de site van Florivida